Μεγάλη νίκη για τον Πανερυθραϊκό επί των Σουρμένων με 2-0
Αθλητισμός

Μεγάλη νίκη για τον Πανερυθραϊκό επί των Σουρμένων με 2-0

Άνετα επικράτησε η ομάδα του Πανερυθραϊκού απέναντι στα Σούρμενα στο γήπεδο της Ν. Ερυθραίας για την 9η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Α΄ ΕΠΣΑ.

Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε ο Τσεβάς στο 17΄, μετά απο κόρνερ του Κουμπούλη. Στο δεύτερο ημίχρονο ο καταπληκτικός Μπακοδήμος σε δυο φάσεις έδειξε ετοιμότητα και με δυο καταπληκτικές επεμβάσεις κράτησε το μηδέν στην εστία του. Από την πλευρά των γηπεδούχων, ο Αντωνιάδης έδωσε καταπληκτική «ασίστ» στον Αναγνώστη, βγάζοντάς τον σε τετ-α-τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα τον οποίο αφού πέρασε έκανε στο 86΄ το 2-0.

Στις καθυστερήσεις ο Τσεβάς έβγαλε μπροστά στον Μπενετάτο, ο οποίος κέρδισε πέναλτι, το οποίο ανέλαβε να εκτελέσει ο ίδιος, αλλά ανεπιτυχώς…

Η ομάδα των Βορείων Προαστίων ισοβαθμεί στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα με το Χαλάνδρι, έχοντας αμφότεροι από 16 βαθμούς.

Διαιτητές: Ζαραβίνος, Απτόσογλου – Δεληθοδωρής.

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ: Μπακοδήμος, Σουμελίδης, Τριανταφύλλου (79’ Γλυνός), Γεωργακόπουλος, Νταλέγκα, Τσιούμας (89’ Μπενετάτος), Κουμπούλης, Αναγνώστης, Μπρίλης (61’ Μπαμπαλούκας), Αντωνιάδης, Τσεβάς.

ΣΟΥΡΜΕΝΑ: Λύρος, Μετλίου, Πρέκας (53’ Πασάς), Ακριτίδης, Τσακύρης (82’ Γιαννόπουλος), Μπουγιούκος, Γεωργίου, Μανωλιάδης, Καζαντζής, Δημογιάννης, Γιοματάρης (80’ Ζιώγας).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet