Νέα ισοπαλία και απώλεια του Παληαρούτα για την Κηφισιά
Αθλητισμός

Νέα ισοπαλία και απώλεια του Παληαρούτα για την Κηφισιά

Ακόμα μια ισοπαλία για την ομάδα της Κηφισιάς, αυτή τη φορά απέναντι στον Πανθηραϊκό, με σκορ 0-0 για την 11η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής.

Η Κηφισιά ήταν καλύτερη από τον αντίπαλο της καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα αλλά το γκολ δεν ήρθε, όπως αναφέρει ο σύλλογος των Βορείων Προαστίων στην ιστοσελίδα του.

Σωρεία χαμένων ευκαιριών (24′ Σάμιος, 33′ Καρακώστας, 43′, 45′ Φαρινόλα, 61′ Μουσταφίδης, 79′ Κυριαζής) και χαμένο πέναλτι του Παναγιωτόπουλου στο 70′ που έφυγε άουτ, συνθέτουν το σκηνικό στο Ζηρίνειο.

Και τα… στραβά για την Κηφισιά δεν σταμάτησαν εδώ, αφού ο μέσος της ομάδας Ορέστης Παληαρούτας αποχώρησε τραυματίας στο 22ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Πανθηραϊκό, διεκομίσθη στο ΚΑΤ και οι εξετάσεις έδειξαν κάταγμα κνήμης. Τις επόμενες ημέρες θα γίνει γνωστός ο ακριβής χρόνος απουσίας του από τα γήπεδα που υπολογίζεται από 3 έως 5 μήνες.

Ευχόμαστε στον Ορέστη περαστικά και σιδερένιος να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους.

ΚΗΦΙΣΙΑ (Μάρκος Μαυρομάτης): Γουμάγιας, Χαλκιάς, Έσλερ, Τεγούσης, Καρακώστας, Μουσταφίδης, Σάμιος, Παληαρούτας (22′ λ.τρ. Καρβουνίδης), Φαρινόλα, Παναγιωτόπουλος (80′ Ρέντζης), Χαϊκάλης (61′ Κυριαζής)

ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ (Μανώλης Παπαματθαιάκης): Πουρής, Κορτσινίδης, Καλαγκάνης, Μπακάλης, Πέκα, Σαββίδης, Φύτρος, Λαζαρίδης, Ζώνας (55′ Παπίτσας), Περιάλης (59′ Γαρυφαλλόπουλος), Μωραϊτης (91′ Συνολάκης)

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet