Με 0-3 σετ έχασε η Κηφισιά στο Ζηρίνειο από τον Ολυμπιακό
Αθλητισμός

Με 0-3 σετ έχασε η Κηφισιά στο Ζηρίνειο από τον Ολυμπιακό

Την ήττα με 0-3 σετ (20-25, 14-25, 19-25) γνώρισε η Κηφισιά από τον Ολυμπιακό στο Ζηρίνειο, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Volley League «Πάμε στοίχημα».

Όπως περιγράφει τον αγώνα η ιστοσελίδα της ομάδα των Βορείων Προαστίων, στο πρώτο σετ οι δύο ομάδες συμβάδιζαν μέχρι το πρώτο τεχνικό τάιμ άουτ. Εκεί οι γηπεδούχοι έτρεξαν ένα μίνι σερί και προηγήθηκαν με 11-8. Οι φιλοξενούμενοι με πόντους από τους Αγκάμεζ και Τσούπκοβιτς ισοφάρισαν σε 11-11. Με συνεχόμενα λάθος σερβίς και από τις δύο ομάδες και πόντο από τον Γιορντάντανοφ οι δύο ομάδες έφτασαν στο 15-15.

Μπλοκ πάνω στον Λάππα έδωσε στους «ερυθρόλευκους» προβάδισμα δύο πόντων 15-17, αναγκάζοντας τον Κώστα Αρσενιάδη να καλέσει τάιμ άουτ. Με επίθεση από τον Κόστα και άσο από τον ίδιο παίκτη ο Ολυμπιακός έφτασε στο +3 (17-20). Ο Ολυμπιακός πίεσε στο σερβίς με του Αγκάμεζ και Τσούπκοβιτς και κατέκτησε το πρώτο σετ με 20-25.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε εντυπωσιακά στο δεύτερο σετ και με «όπλο» ο ισχυρό μπλοκ προηγήθηκε με 3-9, ενώ στα μέσα του σετ το σκορ έγινε 6-13. Η Κηφισιά αντέδρασε και μείωσε σε 11-17, όμως ο Ολυμπιακός με ένα σερί 0-3 πήγε στο σκορ στο 11-20. Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το σετ με 14-25.

Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε ούτε στο τρίτο σετ, με τους ερυθρόλευκους να είναι ανώτεροι σε όλους τους τομείς και να προηγούνται με 3-8 στο πρώτο τεχνικό τάιμ άουτ.  Με άσο από τον Νικήτα Εφραιμίδη η Κηφισιά μείωσε σε 5-8. Με άουτ επίθεση από τον Αγκάμεζ οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 7-9.  Οι φιλοξενούμενοι «απάντησαν» άμεσα και πήγαν στο +5 (7-12).

Με εντυπωσιακό μπλοκ από τους Καρατζά και Εφραιμίδη πάνω στον Αγκάμεζ η Κηφισιά μείωσε σε 11-14. Με επίθεση σε πρώτο χρόνο ο Παπαγγελόπουλος μείωσε σε 15-19. Ο Ολυμπιακός κράτησε  το προβάδισμα και κατέκτησε και το 3ο σετ με 19-25.

Ο προπονητής της Κηφισιάς Κώστας Αρσενιάδης μετά την ήττα της ομάδας από τον Ολυμπιακό για την 8η αγωνιστική της Volley League «Πάμε στοίχημα» δήλωσε:

«Βρεθήκαμε απέναντι στον πιο ισχυρό αντίπαλο στην κακή μας μέρα. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε έναν Ολυμπιακό που ξέραμε  ότι είναι πολύ δυνατός στο φιλέ. Σήμερα δεν είχαμε καλή μέρα στην υποδοχή και αυτό ανέβασε και άλλο τον βαθμό δυσκολίας για εμάς».

Και ο προπονητής του ΑΟΠ Κηφισιάς πρόσθεσε: «Από την ήττα, αν τη διαχειριστής σωστά, μπορεί να βγάλεις θετικά πράγματα. Σε ένα πρωτάθλημα υπάρχουν καλές και κακές στιγμές. Μία ήττα από τον Ολυμπιακό σίγουρα δεν πονάει τόσο όσο θα πόναγε από μία άλλη ομάδα μικρότερης δυναμικότητας. Θέλαμε πολύ να κάνουμε τη νίκη αλλά δεν τα καταφέραμε. Τα παιδιά κάνουν μεγάλη προσπάθεια».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet