Στην επόμενη φάση του κυπέλλου της Γ’ Εθνικής η Κηφισιά
Αθλητισμός

Στην επόμενη φάση του κυπέλλου της Γ’ Εθνικής η Κηφισιά

Σπουδαίο διπλό και πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Γ’ Εθνικής πανηγύρισε η ομάδα της Κηφισιάς απέναντι στον Εργοτέλη, του οποίου επικράτησε με σκορ 2-1 στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν νωρίς το σκορ, μόλις στο 7ο λεπτό, με τον Καϊμακούδη, ενώ στο 12′ έφθασαν πολύ κοντά στην επίτευξη ενός δεύτερου τέρματος, αλλά το πλασέ του Μανουσάκη έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Καλδέλη. Στο 20′ ήταν η σειρά των φιλοξενούμενων να απειλήσουν την κρητική εστία, αλλά ο «πορτιέρο» του Εργοτέλη «εξουδετέρωσε» τον Μουσταφίδη. Ωστόσο, στο 30′ δεν κατάφερε να κάνει το ίδιο με το πλασέ του Κυριαζή που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του, φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσια.

Η Κηφισιά έκανε καλές φάσεις και στην επανάληψη, αλλά είχε απέναντί της τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων ο οποίος αρνήθηκε πολλές φορές το δεύτερο γκολ των παικτών των Βορείων Προαστίων. Όλα αυτά όμως μέχρι το 82′, όταν ο Χαϊκάλης βρήκε έξυπνα τον Φαρινόλα κι αυτός πλάσαρε εξίσου έξυπνα τον Βασιλειάδη, κάνοντας την ανατροπή και χαρίζοντας στην ομάδα του την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου.

Επόμενος αντίπαλος για την ομάδα του Μ. Μαυρομάτη για τον θεσμό του κυπέλλου ο εκτός έδρας αγώνας με τον Άγιο Ιερόθεο, στις 21/12/2016.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Ν. Ουσταμπασίδης): Βασιλειάδης, Μπερουασβίλι, Πολυχρονάκης, Σηφάκης (46’ λ.τ. Κολόκας), Δημήτρης, Βογιατζής, Τσουμάγκας (64’ Γκοτσούλιας), Κοιλιάρας, Καϊμακαμούδης, Μανουσάκης, Λυδάκης (46’ Πόι).

ΚΗΦΙΣΙΑ (Μ. Μαυρομάτης): Καλδέλης, Χαλκιάς, Έσλερ, Τεγούσης, Καρακώστας, Μουσταφίδης, Ρέντζης, Καρβουνίδης (69’ Χαϊκάλης), Κυριαζής (60’ Φαρινόλα), Παναγιωτόπουλος, Σπηλιωτάκης (83’ Σάμιος).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet