Επιστροφή στις νίκες για την Κηφισιά με εκτός έδρας “τριάρα” στον Ηρακλή
Αθλητισμός

Επιστροφή στις νίκες για την Κηφισιά με εκτός έδρας “τριάρα” στον Ηρακλή

Η ομάδα των Βορείων Προαστίων επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις και στις νίκες κόντρα στο Ηράκλειο. Το τελικό σκορ 1-3 διαμορφώθηκε με τέρματα των Μιχαλόπουλο (7΄) και Βέρμπη (25΄, 64΄).

Η σημερινή εντεκάδα του προπονητή Δ. Παπασπύρου είχε τον Γουμάγια κάτω από τα δοκάρια και αμυντική τετράδα τους Γκίκα, Έσλερ, Καρακώστα και Μουσταφίδη. Στη μεσαία γραμμή από αριστερά προς τα δεξιά ήταν οι Μιχαλόπουλος, Καραδέμητρος, Τεγούσης και Γκέζος, ενώ επιθετικό δίδυμο παρατάχθηκαν οι Βέρμπης και Χαϊκάλης.

Η αναμέτρηση είχε μεγάλο ενδιαφέρον και από τις δύο ομάδες για διαφορετικούς λόγους. Η Κηφισιά ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων από νωρίς και στην πρώτη φάση που δημιούργησαν οι ποδοσφαιριστές της κατάφεραν να σκοράρουν. Ο Βέρμπης έβγαλε ωραία ασίστ στον Μιχαλόπουλο και εκείνος με όμορφο σουτ έκανε το 0-1 στο 7ο μόλις λεπτό. Λίγο αργότερα στο πρώτο ημίχρονο (25΄)  θα αντιστραφούν οι ρόλοι και ο Βέρμπης θα σκοράρει μετά από κόρνερ του Μιχαλόπουλου για το 0-2.

Έναρξη δευτέρου μέρους στο γήπεδο του Πράσινου Λόφου στο Ηράκλειο και οι γηπεδούχοι φάνηκε να έχουν ανεβάσει την πίεση προς την ομάδα της Κηφισιάς, χωρίς όμως να απειλήσουν ιδιαίτερα. Ένα ακόμα τέρμα από τον Βέρμπη στο 64΄ θα κάνει ακόμα πιο εύκολα το έργο της ομάδας του coach Παπασπύρου. Το Ηράκλειο θα προσπαθήσει να μειώσει το σκορ στο 89΄, αλλά η μπάλα θα καταλήξει στο δοκάρι του Γουμάγια. Στις καθυστερήσεις και όταν το παιχνίδι είχε ήδη κριθεί, η Κηφισιά θα δεχτεί ένα τέρμα από τον Σπυριδάκη, που διαμόρφωσε το τελικό Ηράκλειο-Κηφισιά 1-3.

Επόμενη αναμέτρηση για την ομάδα των Βορείων Προσταστίων στη Βάρη, με αντίπαλο τον τοπικό Κυανό Αστέρα.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Βλάντιτσα Πέτροβιτς): Δράμπαλης, Ρεντζής, Βασίλογλου (68′ Λουσαράκης), Σπανός, Ντούνης, Σιμιτσής (56′ Νταβαρίνος), Αλεξίου, Ευθυμιάδης, Καλιαμπάκας, Τζανέτος, Μιχελής (68′ Σπυριδάκης)

ΚΗΦΙΣΙΑ (Δημήτρης Παπασπύρου): Γουμάγιας, Γκίκας, Έσλερ, Τεγούσης, Καρακώστας, Μουσταφίδης, Μιχαλόπουλος (86′ Παληαρούτας), Καραδέμητρος, Βέρμπης (80′ Παναγιωτόπουλος), Γκέζος (70′ Οσμανάι), Χαϊκάλης.

Πηγή: kifisiafc.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet