3 νίκες και μία ήττα για τις “Αμαζόνες” την εβδομάδα 9-15 Δεκεμβρίου 2015
Αθλητισμός

3 νίκες και μία ήττα για τις “Αμαζόνες” την εβδομάδα 9-15 Δεκεμβρίου 2015

Με 3 νίκες και 2 ήττες συνεχίστηκε το πρόγραμμα της εβδομάδας 9-15 Δεκεμβρίου 2015 για τα αγωνιστικά τμήματα βόλεϊ του ΑΟΝΝΝΕ “Αμαζόνες”.

Ακολουθεί η περιγραφή των αγώνων από την ιστοσελίδα του Συλλόγου:

Στο πρώτο χρονικά αγώνα η Γυναικεία ομάδα αντιμετώπισε, εντός έδρας, στο πλαίσιο του κυπέλλου, τον ΖΑΟΝ, από τον οποίο και ηττήθηκε με 1-3 (25-23, 22-25, 19-25, 15-25). Ήταν ένας αγώνας που επιδίωξή μας ήταν να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας απέναντι σε μία από τις ισχυρές ομάδες της Α2. Και πράγματι, στα 2 πρώτα σετ η ομάδα μας έπαιξε στα ίσα την ιστορική ομάδα της Κηφισιάς, αλλά στη συνέχεια, λίγο η κούραση από το προ διημέρου αγώνα με την Κερατέα, λίγο η βελτίωση στην απόδοση της αντιπάλου, είχαν ως αποτέλεσμα ο ΖΑΟΝ να κατακτήσει τη νίκη και να κερδίσει την πρόκριση. 

Τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου, η Γυναικεία ομάδα επικράτησε εκτός έδρας της Ένωσης Βύρωνα με 0-3 (22-25, 11-25, 20-25). Η ομάδα μας δυσκολεύτηκε μόνο στο 1ο σετ, αφού το χαλαρό ξεκίνημά της το εκμεταλλεύτηκε η ομάδα του Βύρωνα, που βρέθηκε προηγούμενη με 14-7. Από εκεί και πέρα οι αθλήτριές συνήλθαν, ανέτρεψαν το σκορ του σετ και επικράτησαν καθολικά στη συνέχεια.

Οι Κορασίδες-1 δεν κατάφεραν να γευθούν την πρώτη τους νίκη στη Β΄ Φάση του πρωταθλήματος, αφού ηττήθηκαν εντός έδρας από τον Α.Σ. Σπάτων “Γαία” με 1-3. Αν και η ομάδα μας κέρδισε το 1ο σετ, στη συνέχεια έπαθε καθίζηση, έχοντας κακή υποδοχή, δίνοντας άκοπους πόντους στην ομάδα των Σπάτων και επιπλέον μη καταφέρνοντας να περιορίσει στο ελάχιστο το μοναδικό επιθετικό ατού της αντιπάλου.

Οι Κορασίδες-2 επιβλήθηκαν εκτός έδρας του Α.Ο. Θρακομακεδόνων με 0-3 και διατηρήθηκαν στη 2η θέση της βαθμολογίας. Η ομάδα έχει πλέον την απαιτούμενη αυτοπεποίθηση να καταγράφει νίκες ανεξάρτητα της απόδοσής της, θέτοντας τις βάσεις για μια επιτυχημένη πορεία στο προσεχές πρωτάθλημα των Παγκορασίδων.

Οι Κορασίδες-3, επιβεβαιώνοντας την ανοδική τους πορεία, κέρδισαν εκτός έδρας τον Α.Ο. Μαρκόπουλο με 2-3. Έχουμε κατά κόρον επισημάνει την εντυπωσιακή βελτίωση που παρουσιάζει η ομάδα, που πλέον φαίνεται όχι μόνο στην απόδοσή της αλλά και στα κερδισμένα σετ, που ανάγονται σε βαθμολογική συγκομιδή.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet