Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισαν τη χρονιά οι “Αμαζόνες”
Αθλητισμός

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισαν τη χρονιά οι “Αμαζόνες”

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε το 2015 για τα αγωνιστικά τμήματα του Συλλόγου ΑΟΝΝΝΕ “Αμαζόνες”, επιτυγχάνοντας μόνο νίκες στην τελευταία αγωνιστική του έτους.

Η μεγαλύτερη νίκη ήταν η ιδιαίτερη επιτυχία που είχε το τουρνουά μίνι βόλλεϋ, που διοργάνωσε ο Σύλλογος, με συμμετοχή αθλητριών/τών του Deree, της ΑΕΚ, του ΑΟΝΝΝΕ “Αμαζόνες”, καθώς και των Δημοτικών Σχολείων Ν. Σμύρνης, 4ου και Αγ. Ανδρέα.

240 κορίτσια και αγόρια πλημμύρισαν τον αγωνιστικό χώρο του «Στ. Καλαϊτζής», που για ακόμα μια φορά έμοιαζε πολύ μικρό για να χωρέσει το πλήθος των αγωνιζομένων, αλλά και των θεατών. Στο τέλος των αγώνων απονεμήθηκαν αναμνηστικά διπλώματα.

Οι Κορασίδες-3 επικράτησαν εντός έδρας του Α.Σ. Σχολή Μωραΐτη με 3-2 (25-13, 23-25, 20-25, 25-15, 15-11). Ο προπονητής Ν. Σπανός έδωσε πολύ χρόνο συμμετοχής στο σύνολο των αθλητριών που είχε στη διάθεσή του, ώστε να διαπιστώσει την πρόοδο που έχουν κάνει κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος. Οι αθλήτριές του κατάφεραν και ανταποκρίθηκαν πλήρως στις απαιτήσεις του αγώνα σημειώνοντας την 3η νίκη τους.

Οι Κορασίδες-2 κέρδισαν εντός έδρας τον ΑΕΣ Ιάσων Κολωνού με 3-1. Η διακύμανση του σκορ έδωσε τη δυνατότητα στον Γιάννη Μπαρούτα να δώσει αρκετό χρόνο συμμετοχής στις αθλήτριές του και ταυτόχρονα να κρατά υπό έλεγχο τον αγώνα. Η 2η θέση στη βαθμολογία του ομίλου έχει πλέον “κλειδώσει” και το ζητούμενο πλέον είναι να εμφανιστεί έτοιμη η ομάδα για το πρωτάθλημα των Παγκορασίδων, που ξεκινά τον Φεβρουάριο.

Οι Κορασίδες-1 επιβλήθηκαν εντός έδρας του Γ.Σ. Χαλανδρίου με 3-0 (25-17, 25-16, 25-13). Η ομάδα, παρά τις απουσίες της, φάνηκε από την αρχή αποφασισμένη να κατακτήσει την 1η της νίκη στη Β΄Φάση του πρωταθλήματος. Αυτή η αποφασιστικότητα, αλλά και η εμφανής διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των αντιπάλων, αποτέλεσαν τα κύρια στοιχεία της εύκολης τελικά επικράτησής μας.

Η Γυναικεία ομάδα νίκησε εντός έδρας την Α.Ε. Γκράβας με 3-0 (25-21, 25-20, 25-21).  Χωρίς η ομάδα να πιάσει ιδιαίτερα υψηλή απόδοση, κατάφερνε κατά τη διάρκεια των σετ να εξασφαλίζει μια διαφορά ασφαλείας, την οποία κρατούσε μέχρι το τέλος, με αποτέλεσμα να κατακτήσει τη νίκη  σχετικά εύκολα, που τη διατήρησε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Την πρώτη της νίκη έκανε και η Γυναικεία ομάδα του μπάσκετ εκτός έδρας επί  του ΓΑΟ Κουκουβαόνων με 51-61, αναπτερώνοντας τις ελπίδες παραμονής στην κατηγορία.

Το 2015 φεύγει, αφήνοντας ικανοποιημένους τους ανθρώπους του Συλλόγου, καθώς ο στόχος της σταδιακής και σταθερής αγωνιστικής ανόδου επιτεύχθηκε.

Με τη Γυναικεία ομάδα, η οποία το 2015 σημείωσε μόλις 3 ήττες (οι 2 με 3-2), την ομάδα των Νεανίδων να ακολουθεί, με την κατάληψη της 3ης θέσης, στο πρωτάθλημα της ΕΣΠΑΑΑ (μετάλλιο μετά από 10 χρόνια), τις Κορασίδες και Παγκορασίδες να περνούν στη Β΄ Φάση, έχοντας σταθερά καλή παρουσία και τις Ακαδημίες γεμάτες με ελπιδοφόρες αθλήτριες, ο Σύλλογος προσβλέπει σε ακόμα καλύτερες μέρες για το 2016, ως επιβράβευση της σκληρής προσπάθειας των αθλητριών, των προπονητών και των μελών του Δ.Σ., αλλά και της αγάπης των φίλων της ομάδας, που μεγαλώνει συνεχώς με την πάροδο του χρόνου.

Πηγή: amazones-ne.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet