Πρώτες οι Αμαζόνες στο τέλος του Α΄ Γύρου
Αθλητισμός

Πρώτες οι Αμαζόνες στο τέλος του Α΄ Γύρου

Τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα κατέκτησε η Γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΑΟΝΝΝΕ “Αμαζόνες” μετά τη νίκη επί του Πανελληνίου Γ.Σ.

Παρ΄ όλα αυτά, μέτρια ήταν η βαθμολογική συγκομιδή για τα τμήματα βόλεϊ του Συλλόγου στην 1η αγωνιστική του 2016.

Ειδικότερα:

Οι Κορασίδες-3 ηττήθηκαν εντός έδρας από τον Α.Ο. Δεξαμενής Μεταμόρφωσης με 0-3. Οι αθλήτριές του Συλλόγου ήταν εμφανώς επηρεασμένες από τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές και σίγουρα η απόδοσή τους ήταν πισωγύρισμα στην έως τώρα ανοδική τους πορεία.

Οι Κορασίδες-2 επιβλήθηκαν εντός έδρας του Α.Ο. Αγ. Στεφάνου με 3-0 (25-4, 25-14, 25-18). Από την αρχή η ομάδα επέβαλε τον ρυθμό της και τελικά δεν δυσκολεύτηκε να κερδίσει μάλλον εύκολα.

Οι Κορασίδες-1 έχασαν εκτός έδρας από τον ΣΦΑ Μελισσίων “Ο Φοίβος” με 3-0 (27-25, 25-11, 25-19). Κομβικό αποδείχθηκε το 1ο σετ, όπου η ομάδα βρέθηκε να προηγείται με 22-24, αλλά δεν κατάφερε να το κερδίσει. Η συνέχεια άνηκε ολοκληρωτικά στους γηπεδούχους, οι οποίοι εκμεταλλεύτηκαν τη βελτιωμένη απόδοσή τους, αλλά και τη ψυχολογική κατάρρευση των Αμαζόνων. Έτσι, με την ολοκλήρωση του 1ου γύρου η ομάδα βρίσκεται στην 5η θέση, με στόχο πλέον το δυνατόν καλύτερο πλασάρισμα στη βαθμολογία και την αποκομιδή χρήσιμων για το μέλλον εμπειριών.

Η Γυναικεία ομάδα, στο ντέρμπι της αγωνιστικής, κέρδισε εκτός έδρας τον Πανελλήνιο Γ.Σ. με 2-3. Με μεγάλα σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της, η ομάδα βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο από την ιδιαίτερα μαχητική αντίπαλό της, η οποία απέδειξε ότι μόνο τυχαία δεν είναι τα τελευταία επιτυχή της αποτελέσματα. Παρά την ιδιαίτερα φανατισμένη κερκίδα των γηπεδούχων, οι αθλήτριες του Συλλόγου κατάφεραν και διατήρησαν τη ψυχραιμία τους και κέρδισαν το tie break με 13-15.  Μια νίκη με ιδιαίτερη ψυχολογική σημασία, καθώς με την ολοκλήρωση του 1ου γύρου η ομάδα παραμένει πρωτοπόρος και κοιτά με μεγαλύτερη ελπίδα και πίστη τη δύσκολη συνέχεια.

Τελος, διεξήχθη η κλήρωση για τα πρωταθλήματα Παγκορασίδων, όπου ο Σύλλογος θα συμμετέχει με 3 ομάδες.

Αναλυτικά οι Αμαζόνες αντιμετωπίζουν κατά σειρά:

Παγκ-1: Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ, ΑΕΣ ΕΝΩΣΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ, ΠΑΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ, ΑΕΚ, ΑΣΠ ΣΑΛΑΜΜΟΝ, Α.Ε. ΓΚΡΑΒΑΣ, ΙΩΝΙΚΟΣ Α.Σ., ΙΩΝΕΣ ΑΣΠ, ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ Γ.Σ..

Παγκ-2: Α.Σ. ΑΙΟΛΟΣ ΦΥΛΗΣ, Α.Ο. ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ, Γ.Σ. ΩΡΩΠΟΥ, Φ.Ο. ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ, Α.Σ. ΣΧΟΛΗ ΜΩΡΑΪΤΗ, ΑΠΕΣ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙΟΥ, Α.Ο. ΑΝΟΙΞΗΣ, ΟΠΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

Παγκ-3: ΠΑΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ, Α.Ο. ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ, Α.Σ. ΝΙΚΗ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ, Α.Ο. ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ, Α.Ο. ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ, Γ.Σ. ΚΗΦΙΣΙΑΣ “Ο ΗΡΑΚΛΗΣ”, Α.Σ. ΣΧΟΛΗ ΜΩΡΑΪΤΗ, Γ.Σ. ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ – ΣΦΑ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ “Ο ΦΟΙΒΟΣ”

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet