“Συγκάτοικο” στην κορυφή απέκτησαν οι “Αμαζόνες”
Αθλητισμός

“Συγκάτοικο” στην κορυφή απέκτησαν οι “Αμαζόνες”

Με 2 ήττες, από τις αντίστοιχες ομάδες της Α.Ε. Αμπελοκήπων συνέχισαν την πορεία τους οι ομάδες βόλεϊ Γυναικών και Κορασίδων της ΑΟΝΝΝΕ “Αμαζόνες”.

Οι Κορασίδες ηττήθηκαν εντός έδρας με 0-3 (23-25, 26-28, 14-26). Η ομάδα των Βορείων Προαστίων ήταν πολύ ανταγωνιστική στα δύο πρώτα σετ και ιδιαίτερα στο 2ο, όπου έφτασε να προηγηθεί με 23-17 και 24-19. Αλλά για άλλη μια φορά φέτος, κατάφεραν να «χύσουν στο τέλος την καρδάρα», απέναντι σε μια ομάδα που βρίσκεται στη 2η θέση του ομίλου και ελπίζει βάσιμα στην είσοδό της στην καλύτερη 8άδα των κορασίδων της ΕΣΠΑΑΑ.

Η ομάδα των Κορασίδων έχει αποδείξει κατά τη διάρκεια της Β΄Φάσης του πρωταθλήματος ότι δικαιούται αρκετά παραπάνω από τη μία νίκη που έχει πετύχει έως τώρα. Σίγουρα οι ατυχίες των τραυματισμών έχουν επηρεάσει, παρά ταύτα εκτιμούμε ότι το πρόβλημα είναι καθαρά στο ψυχολογικό τομέα και χρήζει περαιτέρω προσοχής και ανάλυσης.

Η Γυναικεία ομάδα γνώρισε την 2η ήττα της στη σεζόν εκτός έδρας με 3-1. Σε όλα τα σετ η αντίπαλη ομάδα έπαιρνε μια μικρή διαφορά 3-5 πόντων στην αρχή, την οποία προσπαθούσε στη συνέχεια να την καλύψει η ομάδα των Βορείων Προαστίων. Κάτι το οποίο κατάφερε να πετύχει μόνο στο 3ο σετ, με αποτέλεσμα να υποστεί και την ήττα. Γενικά το αποτέλεσμα μπορεί να χαρακτηριστεί δίκαιο, καθώς από τις “Αμαζόνες” υστέρησαν βασικά ατού της, ενώ από την άλλη οι αθλήτριες των Αμπελοκήπων έπαιξαν με πολύ πάθος, που τις βοήθησε να πιάσουν και μια πολύ καλή απόδοση.

Μετά τα τελευταία αποτελέσματα οι “Αμαζόνες” ισοβαθμούν στην πρώτη θέση με τον Α.Σ. Παπάγου και σίγουρα ο αγώνας μεταξύ των πρωτοπόρων σε 2 αγωνιστικές έχει ιδιαίτερη σημασία για τη συνέχεια. Μεγαλύτερη σημασία όμως έχει η αγωνιστική συνέπεια, που σε ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα θα οδηγήσει σίγουρα στην εκπλήρωση των όποιων τεθέντων στόχων.

Πηγή: amazones-ne.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet