Κοπή πίτας και βραβεύσεις για τον Γ.Σ. Κηφισιάς
Αθλητισμός

Κοπή πίτας και βραβεύσεις για τον Γ.Σ. Κηφισιάς

Την Παρασκευή 22.1.2016, στην αίθουσα «Β. Γκατζόπουλος» του δημαρχείου Κηφισιάς, ο Γ.Σ. Κηφισιάς έκοψε την πίτα του και βράβευσε αθλητές και προπονητές, μέσα σε μια ζεστή και ενθουσιώδη ατμόσφαιρα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος, ο υπεύθυνος αθλητισμού του Δήμου, Αχ. Κουρέπης, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι και εκπρόσωποι Ομοσπονδιών.

Ο πρόεδρος Ι. Σιώμος κόβει την πίτα του Συλλόγου

Ο πρόεδρος του Συλλόγου, Ιωάννης Σιώμος, έκανε μια σύντομη αναδρομή στη δραστηριότητα των αθλητικών τμημάτων του συλλόγου, εστιάζοντας ιδιαίτερα στις τεράστιες διακρίσεις που είχαν δύο αθλητές του Συλλόγου και συγκεκριμένα:

  • Ο αθλητής του Στίβου Εμμανουήλ Καραλής ο οποίος κατέρριψε το πανελλήνιο ρεκόρ στο επί κοντώ Παίδων και κατέλαβε την τρίτη θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παίδων που έγινε στο Κάλι της Κολομβίας.
  • Ο αθλητής της Σκοποβολής Γιώργος Γαμπιεράκης ο οποίος κατέρριψε το πανελλήνιο ρεκόρ στο ελεύθερο πιστόλι των 50 μέτρων και κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο στους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες Αεροβόλων Όπλων που έγιναν στην Ολλανδία.

Ακολούθησε η βράβευση των αθλητών που διακρίθηκαν κατά τη διάρκεια του 2015 και των προπονητών τους.

Συγκεκριμένα βραβεύτηκαν:

  • 7 Αθλητές που πέτυχαν στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.
  • 51 αθλητές/τριες του στίβου που κατέλαβαν 1η έως 8η θέση στα πανελλήνια πρωταθλήματα και σε διεθνείς αγώνες και έξι προπονητές του αγωνιστικού τμήματος για την 2η πανελλήνια θέση που κατέλαβε το τμήμα για το 2015.
  • 18 σκοπευτές/τριες που κατέλαβαν 1η έως 8η θέση στα πανελλήνια πρωταθλήματα και κύπελλα και σε διεθνείς αγώνες και η προπονήτριά τους.

Η όμορφη τελετή έκλεισε με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και τις ευχές του προέδρου για καλή χρονιά με υγεία και επιτυχίες.

Πηγή: gskifissias.gr

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet