Παραμένουν στον… θρόνο τους οι Έφηβοι του Πανερυθραϊκού
Αθλητισμός

Παραμένουν στον… θρόνο τους οι Έφηβοι του Πανερυθραϊκού

Ο Α.Σ. Πανερυθραϊκός διατηρήθηκε στον… θρόνο του στο πρωτάθλημα εφήβων της ΕΣΠΑΑΑ, καθώς κατέκτησε τον τίτλο για 11η φορά και δεύτερη συνεχόμενη, εξασφαλίζοντας και ένα εισιτήριο για την τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.

Στον τελικό που έγινε στο γυμναστήριο «Στ.Καλαϊτζής» της Νέας Ερυθραίας ο γηπεδούχος Πανερυθραϊκός νίκησε με 3-1 τον Πανελλήνιο, έχοντας ΜVP τον Μάρκου.

Ο κόσμος κατέκλυσε το γήπεδο, και είχε την ευκαιρία να απολαύσει, πλην του αγώνα, και την ωραία τελετή απονομών και στις δύο ομάδες αλλά και στους καλύτερους αθλητές κάθε κατηγορίας που διοργάνωσε η διοίκηση του Πανερυθραϊκού σε συνεργασία με την ΕΣΠΑΑΑ.  Τις απονομές έκαναν ο ομοσπονδιακός προπονητής Σωτήρης Δρίκος, ο κ. Νίκος Ζαλμάς, προπονητής στην ΑΕΚ, ο κ. Άγγελος Κυριακίδης και η κα Ρόζα Κουτσούκου.

Διαιτητές: Σταρίδας, Χρηστίδης. Γραμματεία: Ακαρέπη.

Τα σετ: 3-1 (25-21, 25-21, 20-25, 25-16)

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ (Ρουσάκης): Βήτας Σ., Σεβδαλής, Χατζηγεωργίου, Μπαλούγιας, Μάρκου, Λαρσινός / Βελούδης (λ), Γόντικας (λ), Σκοτίας, Βήτας Ι., Παπαδόπουλος, Ιωαννίδης, Φιλιππουπολίτης, Παπάζογλου.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ Γ.Σ. (Κουμπλής): Παύλου, Μανίκας, Δεληπρίμης, Παπανικολάου, Κύριο, Λαμπρινός / Καρράς (λ), Ραγκούσης, Καλλιντέρης Ε., Καλλιντέρης Α.

Η ομάδα του Πανερυθραϊκού σχολίασε τον νέο τίτλο στη σελίδα της στο Facebook ως εξής:

“Για 2η συνεχόμενη χρονιά και για 11η!! στην ιστορία του συλλόγου η Εφηβική μας ομάδα κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλητή εφήβων στην Αθήνα!!!

Ο αγώνας με την πολύ καλή ομάδα του Πανελλήνιου ήταν διαφήμιση για το άθλημα, τον οποίον τελικά κατέκτησε η ομάδα μας με 3-1 σε 101 λεπτά στο κατάμεστο γήπεδο “Στέλιος Καλαϊτζής”.

Πολλά συγχαρητηρια σε όλους τους παίκτες, στον προπονητή μας Γρηγόρη Ρουσάκη, στον υπεύθυνο ανάπτυξης Θανάση Μαργαρίτη και στον έφορο Χρήστο Παπάζογλου.

MVP ανακηρύχτηκε ο Παναγιώτης Μάρκου και καλύτερος πασαδόρος ο Βασίλης Σεβδαλής.

ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ”.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet