Στην άμυνα το “κλειδί” για νίκη της Κηφισιάς απέναντι στον Κόροιβο
Αθλητισμός

Στην άμυνα το “κλειδί” για νίκη της Κηφισιάς απέναντι στον Κόροιβο

Ιδιαίτερη έμφαση στην άμυνα θα πρέπει να επιδείξει η Κηφισιά στην σημερινή (13/2) αναμέτρηση με τον Κόροιβο σύμφωνα με τον προπονητή της ομάδας, Ηλία Παπαθεοδώρου.

Ειδικότερα, ο κόουτς της ομάδας των Βορείων Προαστίων δήλωσε:

«Έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον Κόροιβο, ο οποίος είναι μια ομάδα που τα τελευταία παιχνίδια δεν αντικατοπτρίζουν την ποιότητα και την εμπειρία μερικών Ελλήνων και ξένων παικτών, ούτε και τη δουλειά που γίνεται από τους προπονητές. Γνωρίζουμε το πόσο πολύ χρειάζονται τη νίκη και είναι σίγουρο ότι για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε το αποτέλεσμα θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι, ειδικά στο αμυντικό μας κομμάτι και να έχουμε καλές επιλογές στην επίθεσή μας».

Στον περιορισμό των σκόρερ του Κόροιβου θα πρέπει να επικεντρωθεί η Κηφισιά ώστε να διεκδικήσει το ματς του Σαββάτου πιστεύει, από την πλευρά του,  ο παίκτης της ομάδας μας Ντάντε Στίγκερς, ο οποίος δήλωσε:

«Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι τόσο για μας όσο και για τον Κόροιβο. Πρόκειται για μια σκληρή ομάδα, με εμπειρία και καλούς παίκτες. Μας είχαν νικήσει στον πρώτο γύρο μέσα στο γήπεδό μας στο τέλος του αγώνα. Θα πρέπει να παίξουμε σκληρά και με όρεξη το Σάββατο ώστε να περιορίσουμε τους σκόρερ τους, οι οποίοι είναι πολύ καλοί και να διεκδικήσουμε το ματς».

Η ομάδα της Κηφισιάς βρίσκεται στην Αμαλιάδα από το βράδυ της Πέμπτης (11/2) σε μία προσπάθεια μείωσης της ταλαιπωρίας των παικτών,  λόγω των αγροτικών κινητοποιήσεων, κατόπιν εισήγησης του ΕΣΑΚΕ. Εκτός αποστολής έμεινε ο Γιάννης Χατζηνικόλας, λόγω ίωσης.

Πηγή στοιχείων: kifissiabc.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet