Πικρή ήττα για τις Αμαζόνες από τον Παπάγο
Αθλητισμός

Πικρή ήττα για τις Αμαζόνες από τον Παπάγο

Δεν κατάφερε η Γυναικεία ομάδα να φύγει νικήτρια από του Παπάγου, στο μεγάλο ντέρμπι του Α΄ομίλου της Β΄ Εθνικής, ενώ οι κορασίδες ζευγάρωσαν τις νίκες τους επί του Γ.Σ. Χαλανδρίου.

Αναλυτικότερα:

Την ήττα με 3-2 γνώρισε η Γυναικεία ομάδα εκτός έδρας από τον Α.Σ. Παπάγου. Η ομάδα των Αμαζόνων, ψύχραιμη και συγκεντρωμένη στις οδηγίες του Σπ. Νικολάκη, κατάφερε να προηγηθεί, χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα, με 0-2.

Το 3ο σετ όμως ήταν καταστροφικό για την ομάδα, όχι μόνο για την τελείως διαφορετική εικόνα που παρουσίασαν οι ομάδες, αλλά κυρίως λόγω της επίδρασης που είχε στην αλλαγή της αγωνιστικής συμπεριφοράς των Αμαζόνων. Η αρχή του 4ου σετ ήταν μια συνέχεια του προηγούμενου, αλλά σταδιακά η ομάδα ανέβασε ρυθμούς και δημιούργησε ελπίδες ότι στο tie break θα καταφέρει να στεφθεί νικήτρια.

Το 5ο σετ ήταν και το πιο ανταγωνιστικό, με την ομάδα των Αμαζόνων να περνά μπροστά αρχικά, αλλά μετά από ένα κενό διάστημα βρέθηκε πίσω μέχρι και 5 πόντους. Ανεβάζοντας την απόδοσή της κατάφερε να ισοφαρίσει σε 13-13, αλλά η ομάδα του Παπάγου, πιο ουσιαστική, το κέρδισε με 15-13.

Η Γυναικεία ομάδα, παρά την ήττα, παρέμεινε στη 1η θέση της βαθμολογίας, βγάζοντας ήδη το πιο δύσκολο κομμάτι του προγράμματος του Β΄ γύρου. Στόχος είναι να παραμείνει πρώτη μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, ώστε στα μπαράζ να διεκδικήσει, με λίγες πλέον πιθανότητες λόγω της υφιστάμενης προκήρυξης, την άνοδό της στην Α2.

Νίκη για τις Κορασίδες-1

Οι Κορασίδες-1 επικράτησαν εκτός έδρας του Γ.Σ. Χαλανδρίου με 0-3. Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερες δυσκολίες, η ομάδα επέβαλε από την αρχή τον ρυθμό της, φτάνοντας στη δεύτερη νίκη της στη Β΄ Φάση του πρωταθλήματος Κορασίδων.

Έτσι, μία αγωνιστική πριν από το τέλος της Β΄ Φάσης, η ομάδα εξασφάλισε την 5η θέση στον όμιλό της, που της δίνει το δικαίωμα να διεκδικήσει μια θέση κατάταξης μεταξύ 17ης και 20ής, στο φετινό πρωτάθλημα Κορασίδων της ΕΣΠΑΑΑ.

Πηγή στοιχείων: amazones-ne.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet