Ήττα της Κηφισιάς στο Ρέθυμνο με 2-1 από την Επισκοπή
Αθλητισμός

Ήττα της Κηφισιάς στο Ρέθυμνο με 2-1 από την Επισκοπή

Η ομάδα της Κηφισιάς ηττήθηκε από την Επισκοπή με 2-1, για τη 17η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής, χωρίς να καταφέρει να πάρει κάτι από το συγκεκριμένο ματς.

Η αρχική εντεκάδα του κ. Παπασπύρου είχε τον Γουμάγια κάτω από τα γκολπόστ, τους Γκίκα , Καρακώστα, Έσλερ και Καλαϊτζίδη στην τετράδα της άμυνας, στη μεσαία γραμμή τους Τεγούση, Ζαφειρίδη, Μιχαλόπουλο και Ντούλια, λίγο πιο μπροστά σε ρόλο «δεκαριού» ο Γκέζος και μοναδικός προωθημένος ο Χαϊκάλης.

Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε με τις ομάδες να είναι φανερά επηρεασμένες από τη διακοπή του πρωταθλήματος καιτο ματς ήταν εντελώς ισορροπημένο.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Κηφισιά δέχτηκε δύο γκολ μέσα σε δύο λεπτά. Το πρώτο σημειώθηκε στο 51′ με κοντινό πλασέ μέσα από την περιοχή από τον Σίσκοφ και το δεύτερο από τον Χαλκιαδάκη στην αμέσως επόμενη φάση.

Στη συνέχεια του ημιχρόνου η ομάδα των Βορείων Προαστίων έμεινε με δέκα παίχτες λόγω της αποβολής του Γκίκα με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ο Χαϊκάλης θα ξαναβάλει την ομάδα στο παιχνίδι μετά από γκολ που θα πετύχει με κεφαλιά στο 61′, εκμεταλλευόμενος τη σέντρα του Ντούλια. Ωστόσο, το σκορ δυστυχώς δεν άλλαξε μέχρι το τέλος με την Κηφισιά να γνωρίζει την ήττα από τη Επισκοπή στο Ρέθυμνο.

Οι Κηφισιώτες βρίσκονται πλέον στην πέμπτη θέση του πρωταθλήματος, με 30 βαθμούς.

Επόμενος αγώνας για την ομάδα της Κηφισιάς αυτός κόντρα στον ΟΦΗ στο Ζηρίνειο.

Επισκοπή: Γεωργίου, Γεωργιάδης (64’ λ.τ. Κωτάτης), Καψιώτης, Παπαδήμας, Λένγκα, Μπάτζεφ, Γούλας, Ιβάνοφ (90′ Μανωλακάκης), Σίσκοφ (57’ Μπάτσι), Ντινιωτάκης, Χαλκιαδάκης

Κηφισιά: Γουμάγιας, Γκίκας, Καλαϊτζίδης, Τεγούσης, Καρακώστας, Έσλερ (76’ Παληαρούτας), Μιχαλόπουλος, Ζαφειρίδης (56’ Παπάζογλου), Γκέζος (61’ Οσμάναϊ), Χαϊκάλης

Πηγή στοιχείων: kifisiafc.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet