“Εντελώς διαφορετικό το παιχνίδι με την ΑΕΚ” λέει ο Ντάστιν Χογκ
Αθλητισμός

“Εντελώς διαφορετικό το παιχνίδι με την ΑΕΚ” λέει ο Ντάστιν Χογκ

Στις δυσκολίες της προσεχούς αναμέτρησης με την ΑΕΚ (21/2) αναφέρθηκε, στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ, ο παίκτης της Κηφισιάς, Ντάστιν Χογκ, τονίζοντας ότι η ομάδα θα πρέπει να στηριχθεί στην άμυνα και την αποφασιστικότητά της για να διεκδικήσει το ματς.

Ειδικότερα, ο Ντ. Χογκ δήλωσε:

«Την Κυριακή έχουμε ένα από τα δυσκολότερα ματς. Η ΑΕΚ είναι μια ολοκληρωμένη ομάδα που δεν υστερεί σε τίποτα, ούτε σε γκαρντ ούτε σε ψηλούς.

Πιστεύω ότι η ομάδα μας έχει χτίσει σιγά σιγά τη χημεία της στο επιθετικό κομμάτι. Μοιράζουμε καλύτερα την μπάλα και ο καθένας συνεισφέρει όπως μπορεί. Έχουμε βελτιωθεί πολύ και στις βολές, κάτι το οποίο μας είχε στοιχίσει στην αρχή της σεζόν.

Αυτό το παιχνίδι όμως θα είναι εντελώς διαφορετικό γιατί δε θα μπορούμε απλώς να σκοράρουμε εναλλάξ με την άλλη ομάδα. Θα πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή στην άμυνα ώστε να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε το παιχνίδι.

Έχουμε το κίνητρο να παίξουμε δυνατά και να κοντράρουμε ακόμα και τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Όλοι οι παίκτες της Κηφισιάς είναι έτοιμοι και, με αποφασιστικότητα, μπορούμε να πάρουμε το αποτέλεσμα».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet