Πρώτος ο Πανερυθραϊκός στον Β΄ όμιλο της ημιτελικής φάσης
Αθλητισμός

Πρώτος ο Πανερυθραϊκός στον Β΄ όμιλο της ημιτελικής φάσης

Με δύο νίκες και μία ήττα, ο Πανερυθραϊκός βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας (5 βαθμοί) στον Β’ όμιλο της ημιτελικής φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων στο βόλεϊ.

Η αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής μεταξύ του Πανερυθραϊκού και του Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω διέθεται πολλά στοιχεία θρίλερ.

Η ομάδα της Κω προηγήθηκε με 1-0 σετ (23-25), για να ισοφαριστεί από τον Πανερυθραϊκό στο δεύτερο (26-24). Στο τρίτο σετ επικράτησε και πάλι η ομάδα των Βορείων Προαστίων (25-22), ενώ στο τέταρτο ήταν οι “νησιώτες” που πανηγύρισαν (23-25), κάνοντας το 2-2.

Τελικώς, οι δύο ομάδες έλυσαν τις… διαφορές τους στο τάι μπρεκ, το οποίο και κέρδισε η ομάδα του Πανερυθραϊκού, με 15-12.

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ (Ρουσάκης): Σεβδαλής, Βήτας Ι., Χατζηγεωργίου, Μάρκου, Λαρσινός, Φιλιππoπουλίτης/ Βελούδης -λ, Γοντικας -λ, Μπαλουγιάς, Βήτας Σ., Σκοτίδας.
Α.Ο. ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΩΝ ΚΩ(Χατζηνικολάου): Γιαννόπουλος, Χατζηνικολάου, Κωνσταντόπουλος, Χλαπάνης, Κώστογλου, Μωρές/ Παπαστεργιάδης -λ, Περρής,.

Εντελώς διαφορετική ήταν η εικόνα στην 3η αγωνιστική, όπου ο Πανερυθραϊκός αντιμετώπισε την Ε.Ε. Πατρών. Η ομάδα των Βορείων Προαστίων πήρε τον πρώτο σετ με 23-25, αλλά αυτή ήταν και η τελευταία φορά που πανηγύρισε σετ στον αγώνα. Οι “Πατρινοί” κέρδισαν σερί τα επόμενα σετ (25-21, 25,16 και 25-21), κερδίζοντας το ντέρμπι.

ΕΑΠ (Αγγελόπουλος): Μακρυγιάννης, Γιαννούτσος, Κάββουρας, Δρακόπουλος, Τσαρκάτογλου, Κανελλόπουλος/ Καραγέωργος -λ, Καϊμακάς -λ, Γεωργιόπουλος, Ρηγάκος.
ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ (Ρουσάκης): Μπαλουγιάς, Σεβδαλής, Βήτας Ι., Χατζηγεωργίου, Βήτας Σ., Μάρκου/ Βελούδης -λ, Γοντίκας -λ, Λαρσινός, Φιλιππoπουλίτης, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου.

Η ομάδα των Βορείων Προστίων αντιμετωπίζει την Κυριακή (15:00) τη Γ.Ε. Ηρακλείου.

Η βαθμολογία

  1. Πανερυθραϊκός (7-6) 5
  2. Ε.Α. Πατρών (6-1) 4
  3. ΑΟΝΣ Μίλων (4-5) 3
  4. Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω (2-9) 3
  5. Γ.Ε. Ηρακλείου (5-3) 3

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet