Ο ΟΦΗ “σάρωσε” την Κηφισιά με 0-3
Αθλητισμός

Ο ΟΦΗ “σάρωσε” την Κηφισιά με 0-3

Σαρωτικός ο ΟΦΗ δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στην Κηφισιά, την οποία νίκησε στο “σπίτι της” με 3-0 και την καθήλωσε στην 7η θέση του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής, με 30 βαθμούς.

Οι “Κρητικοί” μπήκαν στο παιχνίδι “φουριόζοι” και μόλις στο 1ο λεπτό, μετά από κόρνερ του Χαντί, ο Κώτσιος με πλασέ έκανε το 0-1. Πριν καλά καλά συνέλθουν οι “Κηφισιώτες”, οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν πάλι μπροστά και με τον Περογαμβράκη έστειλα για δεύτερη φορά την μπάλα στα δίχτυα.

Τα υπόλοιπα ήταν πλέον… διαδικαστικά. Η Κηφισιάς βγήκε μπροστά μήπως και μειώσει το εις βάρος της 0-2, δεν τα κατάφερε και στο 82΄ και πάλι ο Περογραμβράκης βρήκε τον δρόμο για δίχτυα, γράφοντας το τελικό 0-3.

Η Κηφισιά ολοκλήρωσε το παιχνίδι με δέκα παίκτες, αφού έχασε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Τεγούση.

Κηφισιά: Γουμάγιας, Παπάζογλου (78΄ Καλογέρης), Καλαϊτζίδης, Τεγούσης, Καρακώστας, Μουσταφίδης, Μιχαλόπουλος, Ζαφειρίδης, Ντούλιας (54΄ Έσλερ), Γκέζος (66΄ Παναγιωτόπουλος), Χαϊκάλης.

ΟΦΗ: Δερμιτζάκης, Κιάσσος, Κοιλιάρας, Κώτσιος (84΄ Φουκαράκης), Φαζός, Νάστος, Περογαμβράκης, Φραγκουλάκης (68΄ Καλέ), Πόποβιτς, Χαντί, Γουόρντεν (57΄ Μπουρσέλης).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet