Ήττα με 3-0 για την Κηφισιά από τον Ερμή Ζωνιανών
Αθλητισμός

Ήττα με 3-0 για την Κηφισιά από τον Ερμή Ζωνιανών

Η ομάδα της Κηφισιάς ηττήθηκε στη Κρήτη από τον τοπικό Ερμή Ζωνιανών με 3-0 και βρίσκεται στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Γ’ Εθνικής, με 30 βαθμούς.

Τα Ζωνιανά μπήκαν πιο δυναμικά στον αγώνα και κατάφεραν να προηγηθούν με 2-0 στο πρώτο ημίχρονο. Το πρώτο γκολ μπήκε στα πρώτα δευτερόλεπτα του αγώνα, όταν ο Πασσιαλής, με πλασέ μέσα από τη μικρή περιοχή, έβαλε μπροστά την ομάδα του. Το 2-0 πέτυχε ο Κατσικοκέρης στο 42 λεπτό, έπειτα από ωραία ενέργεια.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας προσπάθησε να αντιδράσει ωστόσο βρήκε σθεναρή αντίσταση από τα Ζωνιανά, τα οποία κατάφεραν να μη δεχτούν γκολ. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Σουκιάς με σουτ στο 70ό λεπτό.

Οι “Κηφισιώτες” έχουν πολλά παράπονα από τη διαιτησία και διαμαρτύρονται για δύο πέναλτι που δεν τους δόθηκαν (στη φάση του 44’ όταν ο Καλογέρης ανατράπηκε στη μικρή περιοχή και ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι, και στη φάση του 67’ όταν δύο παίκτες του Ερμή έκαναν χέρι, αλλά το παιχνίδι επίσης συνεχίστηκε).

Επόμενος αγώνας για την ομάδα των Βορείων Προαστίων είναι αυτός με τον Ατρόμητο στον Πειραιά.

Διαιτητές: Κρασαγάκης, Δασκαλάκης-Τρουλινός (Ηρακλείου)

ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ (Μανώλης Παπαματθαιάκης): Ανδρεαδάκης, Κορτσινίδης, Ρουμπάκης, Τζανής, Ταβλαδωράκης, Σταθόγλου, Βογιατζής, Πασιαλής (65′ Σκουτέλης), Στρατήγης (55′ Σούκιας), Μπεκατώρος (86′ Γεμιστός), Κατσικοκέρης

ΚΗΦΙΣΙΑ (Στέλιος Γιαννακόπουλος): Γουμάγιας, Παπάζογλου, Καλαϊτζίδης, Έσλερ, Καρακώστας, Μουσταφίδης, Παναγιωτόπουλος (88′ Κατσέρης), Ζαφειρίδης, Καλογερής (84′ Ζαρίφης), Παληαρούτας (82′ Χίος), Χαϊκάλης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet