Οι πρωτοπόρες Αμαζόνες επιβλήθηκαν του ΠΑΚ Χαλανδρίου με 3-1 σετ
Αθλητισμός

Οι πρωτοπόρες Αμαζόνες επιβλήθηκαν του ΠΑΚ Χαλανδρίου με 3-1 σετ

Δεν τα κατάφερε το ΠΑΚ Χαλανδρίου απέναντι στην πρωτοπόρο ομάδα του ΑΟΝΝΝΕ Αμαζόνες, από την οποία και έχασε με 3-1 σετ, εκτός έδρας.

Όπως αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΚ Χαλανδρίου, πρώτο σετ του αγώνα ήταν ιδιαίτερα αμφίρροπο, με τη γηπεδούχο ομάδα να φτάνει κοντά στην κατάκτησή του, ξεφεύγοντας στο τέλος με σκορ 23-20. Σε αυτό το σημείο η ομάδα του Χαλανδρίου έκανε ένα αρκετά πιεστικό σερβίς που έφερε τον αγώνα σε ισορροπία 23-23. Το σετ κρίθηκε στις λεπτομέρειες και η εμπειρία των ακραίων των Αμαζόνων έδωσαν τις λύσεις που χρειαζόταν η ομάδα τους, κάνοντας το τελικό 26-24.

Το δεύτερο σετ του αγώνα πήγε φυσιολογικά στη γηπεδούχο ομάδα, η οποία και προηγείτο σε όλη τη διάρκειά του, χωρίς βέβαια να καταφέρει να ξεφύγει στο σκορ.

Το επόμενο σετ, το οποίο και κατέκτησε η ομάδα του Χαλανδρίου, ήταν επίσης αμφίρροπο, όπως “δηλώνει” και το τελικό 23-25.

“Γεμάτο” και το τελευταίο σετ του παιχνιδιού στο οποίο η ομάδα του ΠΑΚ πίεσε με το σερβίς, αλλά δυσκολεύτηκε στην άμυνα. Πολύ καλή κίνηση του προπονητή των Αμαζόνων η αλλαγή πασαδόρου σχετικά νωρίς στο παιχνίδι, που δυσκόλεψε το μπλοκ των φιλοξενουμένων, αλλά και την υποδοχή της. Από την άλλη, σίγουρα θα μπορούσε η ομάδα του Χαλανδρίου να κατακτήσει ένα ακόμη σετ και μαζί έναν πόντο, αλλά το αποτέλεσμα κρίνεται απολύτως δίκαιο.

Η διαιτησία του αγώνα ήταν πολύ καλή, με λίγα λάθη σε μη κρίσιμες φάσεις.

“Φέτος δεν αντιμετωπίσαμε κάποια ομάδα που να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες μέσα στην τετράδα, αλλά ίσως η ομάδα των Αμαζόνων να έχει κάτι παραπάνω απο τις υπόλοιπες. Όπως και να έχουν τα πράγματα, ευχόμαστε να παιχτεί ωραίο βόλεϊ από όσους διεκδικούν την άνοδο τη φετινή χρονιά. Συγχαρητήρια στην ομάδα των Αμαζόνων για τη νίκη”, αναφέρει στην ανάρτησή του το ΠΑΚ Χαλανδρίου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet