Αθλητικές παρέες… τένις και ποδοσφαίρου συναντήθηκαν στο Ζηρίνειο
Αθλητισμός

Αθλητικές παρέες… τένις και ποδοσφαίρου συναντήθηκαν στο Ζηρίνειο

Στο πλαίσιο του Προγράμματος Δημοτικών Σχολείων «Αθλητικές Παρέες» του Δήμου Κηφισιάς πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016 και η τρίτη αθλητική συνάντηση στο Ζηρίνειο Δημοτικό Στάδιο για τα αθλήματα του Ποδοσφαίρου και του Τένις.

Με την τελευταία αυτή συνάντηση, έκλεισε η πρώτη φάση του πιλοτικού Προγράμματος του Δήμου το οποίο έχει ψυχαγωγικό και εκπαιδευτικό χαρακτήρα και τελεί υπό την εποπτεία του υπευθύνου Αθλητισμού του Δήμου Αχιλλέα Κουρέπη.

Το πρόγραμμα διεξάγεται σε καθημερινή βάση στα σχολεία, με μαθήματα άθλησης που παραδίδονται από καθηγητές Φυσικής Αγωγής του Δήμου, στις αυλές των Δημοτικών Σχολείων (1ου Δημοτικού Σχολείου, 2ου Δημοτικού Σχολείου και 4ου Δημοτικού Σχολείου Κηφισιάς καθώς του Δημοτικού Σχολείου Εκάλης). Τα προαύλια των σχολείων αυτών αποτελούν χώρους άθλησης του Προγράμματος και για όλα τα υπόλοιπα σχολεία του Δήμου Κηφισιάς – Νέας Ερυθραίας – Εκάλης. Άλλωστε, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου, σκοπός του Προγράμματος «Αθλητικές Παρέες» είναι «τα παιδιά να δημιουργήσουν τις “αθλητικές παρέες” τους, ανεξαρτήτως των σχολείων που φοιτούν».

Αναμνηστικά διπλώματα σε παιδιά που συμμετείχαν στην εκδήλωση του προγράμματος «Αθλητικές Παρέες»
Αναμνηστικά διπλώματα σε παιδιά που συμμετείχαν στην εκδήλωση του προγράμματος «Αθλητικές Παρέες»

Στο τέλος της εκδήλωσης για τα αθλήματα του Ποδοσφαίρου και του Τένις, τα παιδιά που συμμετείχαν, πήραν αναμνηστικά διπλώματα συμμετοχής.

Το Πρόγραμμα συνεχίζεται με τη δεύτερη φάση, εμπλουτισμένο με νέα αθλήματα έως και τέλος Μαΐου 2016.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet