Μπαίνει σε περιπέτειες η Κηφισιά μετά την ήττα από τον Ατρόμητο
Αθλητισμός

Μπαίνει σε περιπέτειες η Κηφισιά μετά την ήττα από τον Ατρόμητο

Σε περιπέτειες βάζει την ομάδα της Κηφισιάς η σημερινή ήττα με 1-0 από τον Ατρόμητο Πειραιάς για την 20ή αγωνιστική της Γ΄ Εθνικής.

Η ομάδα των Βορείων Προαστίων αναζητούσε πάση θυσία τη νίκη προκειμένου να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη για υποβιβασμό ζώνη, κάτι το οποίο δεν πέτυχε και πλέον, έχοντας 3ο βαθμούς, απέχει μόλις ένα πόντο από αυτό που… φοβάται.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν στο πρώτο μέρος να πιέσουν τους αντιπάλους τους, δημιουργώντας κάποιες ευκαιρίες για γκολ. Ωστόσο αυτό ήρθε στο δεύτερο μέρος για τους γηπεδούχους και συγκεκριμένα στο 74΄με το εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Παναγιωτόπουλου, το οποίο είχε κερδίσει η “χρυσή αλλαγή” του Ατρόμητου, ο Μπαλτζάκης, που μπήκε στον αγώνα στο 50΄.

Η ομάδα, στην επίσημη ιστοσελίδα της, περιγράφει την αναμέτρηση ως εξής:

Μια νέα αρχή αναζήτησε η ομάδα μας στο εκτός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο Πειραιά, ο οποίος καιγόταν για βαθμούς.

Από το πρώτο λεπτό η ομάδα μας μπήκε δυνατά στον αγώνα και έφτασε κοντά να ανοίξει το σκορ στο 2ο λεπτό, όταν μετά από παράλληλη μπαλιά στη μικρή περιοχή του Ατρομήτου κανείς από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας δεν κατάφερε να σουτάρει προς την εστία του Ατρομήτου. Μέχρι το 35ο λεπτό η ομάδα μας έπαιξε όμορφο ποδόσφαιρο, δημιουργήσε αρκετές ευκαιρίες, ωστόσο ήταν άστοχη στην τελική προσπάθεια. Από το 35ο λεπτό ο Ατρόμητος ισσορόπησε των αγώνα και έφτασε κοντά στο γκολ έπειτα από κομπίνα σε φάουλ που κέρδισε έξω από την περιοχή.

Ίδια εικόνα είχαμε και στο δεύτερο ημίχρονο. Χαμένες ευκαιρίες για την ομάδα μας, πίεση ψηλά, αλλά αστοχία στα τελειώματα. Από το 75ο λεπτό έως το 80ό έγιναν οι φάσεις που έκριναν τον αγώνα.

Έπειτα από έξοχο συνδυασμό των Παληαρούτα, Καλογερή, Γκέζου ο πρώτος βρέθηκε απέναντι από τον τερματοφύλακα του Ατρομήτου αλλά αστόχησε, η μπάλα επέστρεψε στον ίδιο ο οποίος, παρά την πίεση του αμυντικού, σούταρε προς την εστία. Ωστόσο, με εκπληκτική επέμβαση, ο τερματοφύλακας του Ατρομήτου έσωσε την ομάδα του από σίγουρο γκολ. Ο Ατρόμητος έπαιξε γρήγορα την μπάλα και έβγαλε αντεπίθεση όπου και κέρδισε πέναλτι, από το οποίο προήλθε και το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης.

Η ομάδα μας προσπάθησε για την ισοφάριση, αλλά δεν κατάφερε τελικά να πετύχει κάποιο γκολ.

Ατρόμητος Πειραιά: Παπαδόπουλος, Κολλιός, Χριστόπουλος, Φυσσαράκης, Σιγάλας, Καψαλόποδας (50΄ Μπαλτζάκης), Δανασής, Αριανούτσος, Ευθυμιάδης (85΄ Μαρινάκης), Παναγιωτόπουλος, Ράπτης (75΄ Παλαιοπάνος).

Κηφισιά: Γουμάγιας, Παπάζογλου, Καλαϊτζίδης, Τεγούσης, Καρακώστας (88΄ Παναγιωτόπουλος), Μουσταφίδης, Καλογερής, Ζαφειρίδης (80΄ Κονόμι), Ντούλιας, Γκέζος, Παληαρούτας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet