Ισοπαλία (1-1) και παράταση αγωνίας για την Κηφισιά
Αθλητισμός

Ισοπαλία (1-1) και παράταση αγωνίας για την Κηφισιά

Η Κηφισιά ήθελε οπωσδήποτε τη νίκη για να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη της Γ΄ Εθνικής, κάτι που ωστόσο αποδείχθηκε ότι δεν ήταν εφικτό στην εντός έδρας αναμέτρηση της 21ης αγωνιστικής απέναντι στην τρίτη της βαθμολογίας Τριγλία Ραφήνας.

Στο πρώτο μέρος οι “Κηφισιώτες” ήταν καλύτεροι και δίκαια πήγαν στα αποδυτήρια με το γκολ του Χαϊκάλη στο 43΄ να τους χωρίζει από τους αντιπάλους τους.

Ωστόσο, στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν γήπεδο και στο 56΄, με πλασέ του Σαγανά, έκαναν το 1-1 που ήταν και το τελικό σκορ.

“Ο Στέλιος Γιαννακόπουλος έψαχνε την πρώτη του νίκη στον πάγκο της ομάδας μας, αλλά δεν τα κατάφερε απέναντι στην σκληροτράχηλη ομάδα της Ραφήνας” σχολιάζει στην επίσημη ιστοσελίδα της η ομάδα.

Η ομάδα των Βορείων Προαστίων βρίσκεται στην 9η θέση του πρωταθλήματος, με 31 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική (Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016) στη Νίκαια αντιμετωπίζει τον Ιωνικό.

Κηφισιά (Στέλλιος Γιαννακόπουλος): Γουμάγιας, Παπάζογλου, Καλαϊτζίδης, Τεγούσης, Μουσταφίδης, Γκεμίσης, Μιχαλόπουλος, Ζαφειρίδης (73 λ. τρ. Έσλερ), Νούλιας, Γκέζος (68΄ Καλογερής), Χαϊκάλης.

Τριγλία Ραφήνας (Ηλίας Καλοπήτας): Λέτσο, Κάρδαρης, Τερζής, Δάρρας, Τσέπας (52΄ Σιάννης), Σκαφίδας, Μανδύλης, Κόντι, Καραδέμητρος (75΄ Κότσι), Σαγανάς (85 λ. τρ. Μάλτσι).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet