2 νίκες και 1 ήττα για τα τμήματα των Αμαζόνων (5-11/3)
Αθλητισμός

2 νίκες και 1 ήττα για τα τμήματα των Αμαζόνων (5-11/3)

Ψηλά τη σημαία του Συλλόγου ΑΟΝΝΝΕ “Αμαζόνες” κράτησαν τα τμήματα υποδομής του βόλεϊ την εβδομάδα 5-11 Μαρτίου, σημειώνοντας 2 νίκες και 1 ήττα.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου:

Οι Κορασίδες-1 πέτυχαν την πρώτη τους νίκη στη Γ΄ Φάση του πρωταθλήματος, αγωνιζόμενες εκτός έδρας με τον Α.Ο. Θρακομακεδόνων (0-3). Ο αγώνας διεξήχθη χωρίς  ιδιαίτερες συγκινήσεις, καθώς η ομάδα της Ν. Ερυθραίας από την αρχή επέβαλε τομ ρυθμό της και σχετικά εύκολα έφτανε στην κατάκτηση των σετ.

Οι Παγκορασίδες-3 κέρδισαν εκτός έδρας τον Α.Ο. Αγ. Στεφάνου με 0-3. Οι μικρές αθλήτριες διατήρησαν τον έλεγχο του αγώνα καθ’  όλη τη διάρκειά του, με αποτέλεσμα να προσθέσουν άλλη μια νίκη, χωρίς να έχουν χάσει σετ μέχρι σήμερα στο πρωτάθλημά τους.

Οι Παγκορασίδες-1 ηττήθηκαν εκτός έδρας από την ΑΕΚ με 3-2 (16-25, 25-19, 25-14, 22-25, 15-13). Χρειάστηκαν 2,5 ώρες παιχνιδιού για να αναδειχθεί η νικήτρια του συναρπαστικού αγώνα, που για τις αθλήτριές της Ν. Ερυθραίας είχε πολλές “ιδιαιτερότητες”, τις οποίες δεν κατάφεραν να υπερκεράσουν στο σύνολό τους.

“Στον αθλητισμό υπάρχουν και οι ήττες μέσα στο πρόγραμμα. Οι καλές ομάδες ξεχωρίζουν γιατί ξέρουν να τις διαχειρίζονται θετικά, με συσπείρωση, αύξηση της συγκέντρωσης και της εμμονής στην επίτευξη των τεθέντων στόχων. Στο χέρι των αθλητριών μας είναι να αποδείξουν στη συνέχεια, ότι διαθέτουν καλή ομάδα και όχι μόνο καλές μονάδες, αλλά και ότι ο αθλητικός εγωισμός της κάθε μιας ξεχωριστά προσδίδει προσθετική αξία στο σύνολο” αναφέρεται στην ιστοσελίδα του Συλλόγου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet