Βαριά ήττα με 4-1 για την Κηφισιά στη Νίκαια
Αθλητισμός

Βαριά ήττα με 4-1 για την Κηφισιά στη Νίκαια

Βαριά ήττα με 4-1 γνώρισε η ομάδα της Κηφισιάς στη Νίκαια απέναντι στον Ιωνικό για την 22η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής.

“Ήταν ένα παιχνίδι που θα θέλει να ξεχάσει γρήγορα ο τεχνικός μας Στέλιος Γιαννακόπουλος αφού η ομάδα μας παρουσίασε ένα πολύ κακό αγωνιστικό πρόσωπο απέναντι στον Ιωνικό και τίποτα δεν πήγε καλά”, αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, η οποία περιγράφει τον αγώνα ως εξής:

Η πρώτη ευκαιρία του αγώνα ανήκει στην Κηφισιά, αφού μόλις στο 3΄ η κεφαλιά του Έσλερ πέρασε λίγο άουτ. Η ομάδα των Βορείων Προαστίων έδειχνε να πατάει καλύτερα από τον αντίπαλο της στα πρώτα είκοσι λεπτά του αγώνα, με τον Ιωνικό να περιορίζεται σε μακρινές μπαλιές με αποδέκτη τον Μπερνιδάκη, χωρίς μεγάλη επιτυχία μέχρι τότε. Όμως στο 21΄ ο τελευταίος βγήκε στην πλάτη της άμυνας της Κηφισιάς και “σέρβιρε” στον Κατσικιά ο οποίος με σουτ από την περιοχή έκανε το 1-0 για τους Νικαιώτες.

Στα υπόλοιπα λεπτά του πρώτου μέρους ο Ιωνικός πήρε μέτρα στο γήπεδο και δεν άφηνε την ομάδα μας να επιβάλλει τον ρυθμό της, η οποία έδειχνε να χάνει την αρχική φρεσκάδα. Ένα λεπτό πριν δεχτεί το γκολ η ομάδα μας, ο Τεγούσης είχε αντικατασταθεί λόγω τραυματισμού από τον Καλαϊτζίδη.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τους χειρότερους οιωνούς αφού στο 48΄ ο Μπερνιδάκης έκανε το 2-0. Οι παίχτες του Στέλιου Γιαννακόπουλου προσπάθησαν να αντιδράσουν και βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα να μείνουν στο παιχνίδι, όταν ο Παπάζογλου στο 56΄, με ωραίο σουτ απο πλάγια θέση, μείωσε σε 2-1. Δέκα λεπτά αργότερα (66΄) ο Ιωνικός πέτυχε και τρίτο τέρμα με ωραία εκτέλεση φάουλ του Κατσικιά, που δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Γουμάγια. Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε ο Σάμιος στο 82΄ με σουτ έξω από την περιοχή.

Η ομάδα των Βορείων Προαστίων βρίσκεται πλέον στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα, με 31 βαθμούς. Επόμενος αγώνας, η πολύ σημαντική αναμέτρηση με τον Ηλυσιακό στο Ζηρίνειο την Κυριακή 20 Μαρτίου 2016.

Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν:

ΙΩΝΙΚΟΣ (Μαργαρίτης Χατζηαλέξης): Παλλιγίνης, Παντελίδης, Δημακάκος, Μιχελής, Κατσίκιας (85′ Μιχαλακάκος), Κρητικός, Σάμιος, Σιμιτσής, Μπερνιδάκης (83′ Πουλάκης), Νικολέτος (62′ Μαυρούδης), Αργυρίου

ΚΗΦΙΣΙΑ (Στέλιος Γιαννακόπουλος): Γουμάγιας, Γκίκας, Έσλερ, Τεγούσης (18΄λ.τρ. Καλαϊτζίδης), Μουσταφίδης, Γκεμίσης, Μιχαλόπουλος, Παπάζογλου, Γκέζος, Ντούλιας (46′ Χίος) , Παληαρούτας (68′ Ζαφειρίδης)

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet