Ο ΑΟΠ Κηφισιάς ευχαριστεί όσους τον στήριξαν στο Final 4
Αθλητισμός

Ο ΑΟΠ Κηφισιάς ευχαριστεί όσους τον στήριξαν στο Final 4

Τους φιλάθλους του ευχαριστεί ο ΑΟΠ Κηφισιάς για την παρουσία τους στο γήπεδο κατά τη διεξαγωγή του Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδος Βόλεϊ Ανδρών, καθώς και τους εκπροσώπους του Δήμου Κηφισιάς που στήριξαν την ομάδα.

Ακολουθεί η ευχαριστήρια ανακοίνωση του ΑΟΠ Κηφισιάς:

Το Διοικητικό Συμβούλιο, οι προπονητές και οι παίκτες του Αθλητικού Ομίλου Πετοσφαίρισης Κηφισιάς ευχαριστούν θερμά τους φιλάθλους της ομάδας για την παρουσία τους στο Final 4.

Με την υποδειγματική συμπεριφορά τους στις κερκίδες στήριξαν την ομάδα με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο. Είμαστε σίγουροι ότι θα είναι δίπλα μας και στα Play off της Volley League. Η ομάδα μας σε κάθε παιχνίδι καταθέτει την ψυχή της για να τους κάνει υπερήφανους.

Επιπλέον, ευχαριστούμε τους εκπροσώπους του Δήμου Κηφισιάς με επικεφαλής τον δήμαρχο κ. Γιώργο Θωμάκο, για την παρουσία τους στο γήπεδο, καθώς και την υποστήριξή τους.

Επίσης, θα θέλαμε να συγχαρούμε την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης για την άρτια διοργάνωση του Final 4. Η παρουσία εκατοντάδων παιδιών στις κερκίδες του ΔΑΚ Γλυφάδας μετέτρεψε τη διοργάνωση σε γιορτή του βόλεϊ.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Ελληνική Αστυνομία η οποία πήρε όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε οι αγώνες να πραγματοποιηθούν κάτω από συνθήκες απόλυτης ασφάλειας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet