Ισοπαλία (1-1) παραχώρησε στον Θρίαμβο Χαϊδαρίου ο Πανερυθραϊκός
Αθλητισμός

Ισοπαλία (1-1) παραχώρησε στον Θρίαμβο Χαϊδαρίου ο Πανερυθραϊκός

Ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου αιφνιδίασε τον Πανερυθραϊκό στην αναμέτρηση της 27ης αγωνιστικής της Α΄ ΕΠΣΑ (1ος όμιλος), προηγούμενος στο 20΄ με κεφαλιά του Ντουλέ, ενώ οι “κόκκινοι” έπρεπε να περιμένουν μέχρι το 83΄ οπότε ο Γκριτζάς, με πέναλτι, ισοφάρισε σε 1-1, που ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα. Πάντως, οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να είχαν πετύχει την ισοφάριση από το πρώτο μέρος, αλλά η κεφαλιά του Αντωνιάδη στο 34΄ κατέληξη στο δοκάρι του Σκυριώτη.

Η ομάδα των Βορείων Προαστίων βρίσκεται στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα, με 45 βαθμούς και θα κυνηγήσει το καλύτερο “πλασάρισμα” στην πρώτη εξάδα.

Διαιτητές: Παπαγεωργίου, Κουτσογιάννος – Κορτέσης.

Πανερυθραϊκός: Ντουντούμης, Σουμελίδης, Γκριτζάς, Γλυνός (66’ Μπρίλης), Γκόλιας, Γεωργακόπουλος, Αντιόλ, Μπαμαπαλούκας (46’ Μπενετάτος), Τσεβάς, Αντωνιάδης, Αναγνώστης (46’ Αδρακτάς).

Θρίαμβος Χαϊδραρίου: Σκυριώτης, Τσιούλος Π., Υφαντής, Θανόπουλος, Ντουλές, Τσούκης, Μαστρογιάννης (67’ Μπακας), Μπανιάς, Τσαγιάννης, Σκεπετάρης (78’ Ρούπι), Αποστολόπουλος (84’ Τσιούλος Ι.).

Για τα υπόλοιπα τμήματα του Πανερυθραϊκού σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα, όπως αναρτήθηκαν στη σελίδα του Συλλόγου στο facebook:

Παμπαιδικό Β΄ Θουκυδίδειο

Πανερυθραϊκός Π.Σ. – Απόλλων Σμύρνης 6-4. Όμορφο παιχνίδι και δυνατή εμφάνιση από την αρχή ως το τέλος. Σκόρερ: Σκάζας 3 – Γιοτεντάι 2 – Τριανταφυλλίδης.

Παμπαιδικό Α΄

Α.Ε. Μεταμόρφωσης – Πανερυθραϊκός Π.Σ. 0-1 (σκόρερ Ζιουλής)

Παιδικό Α΄

Πανερυθραϊκός Π.Σ. – Κορωνίδα. 2-1 (σκόρερ Μπαλίου)

Junior A΄

Πανερυθραϊκός Π.Σ. – ΟΣΦΠ Λιοσίων 1-2 (σκόρερ Γαζής)

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet