Εντός στόχων τα αθλητικά τμήματα του ΑΟΝΝΝΕ “Αμαζόνες”
Αθλητισμός

Εντός στόχων τα αθλητικά τμήματα του ΑΟΝΝΝΕ “Αμαζόνες”

Εντός στόχων παρέμειναν τα αγωνιστικά τμήματα βόλεϊτου του ΑΟΝΝΝΕ “Αμαζόνες”, μετά τα αποτελέσματα το τριήμερο 2-4 Απριλίου 2016, όπως μας ενημερώνει η επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου.

Οι Παγκορασίδες-3 υπέστησαν την πρώτη τους ήττα, εντός έδρας, από τον Α.Σ. Σχολή Μωραΐτη με 1-3 (17-25, 13-25, 25-21, 17-25). Οι μικρές “Αμαζόνες” εμφανίστηκαν για πρώτη φορά φέτος τόσο αγχωμένες, απέναντι σε έναν αντίπαλο που υπερτερούσε, τόσο σωματικά όσο και ελαφρώς ηλικιακά. Παρά ταύτα ήταν και πάλι μαχητικές, αλλά τα λάθη τους ήταν αρκετά και είχαν ως αποτέλεσμα την δίκαιη ήττα τους. Η ομάδα χρειάζεται μόλις μια νίκη στα εναπομείναντα δύο παιχνίδια για να κερδίσει την πρόκρισή της στην επόμενη φάση.

Οι Παγκορασίδες -1 και 2 δεν δυσκολεύτηκαν ιδιαίτερα να επιβληθούν, εντός έδρας, επί του Ιωνικού Α.Σ. με 3-0 (25-19, 26-24, 25-18) και εκτός έδρας επί του ΑΠΕΣ Καπανδριτίου με 0-3 (13-25, 18-25, 18-25) αντίστοιχα. Με τις νίκες τους αυτές διατήρησαν ακέραιες τις ελπίδες πρόκρισής τους στην επόμενη φάση, με το πρόγραμμα όμως που ακολουθεί να είναι πολύ δύσκολο.

Οι Κορασίδες κέρδισαν εντός έδρας τον Α.Ο. Θρακομακεδόνων με 3-1 (25-19, 26-16, 18-25, 25-18). Η ομάδα ήταν εξαιρετική για ακόμα ένα παιχνίδι και, παρά την απώλεια ενός σετ, δεν δυσκολεύτηκε να επιβληθεί του αντιπάλου της. Σίγουρα η απόδοση των αθλητριών του Συλλόγου στα τελευταία παιχνίδια αποδεικνύει πόσο αδίκησαν των εαυτό τους στις προηγούμενες φάσεις του πρωταθλήματος και πόσες περισσότερες δυνατότητες είχαν, που δεν αξιοποίησαν στο έπαρκο.

Με νίκη ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της η Γυναικεία ομάδα επί του Πανελληνίου Γ.Σ. με 3-2 και κατέκτησε τον άτυπο τίτλο της πρωταθλήτριας της κανονικής περιόδου στον Α΄ όμιλο της Β΄ Εθνικής. Χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον το παιχνίδι, ήταν ευκαιρία για τον προπονητή Σπ. Νικολάκη να δώσει αρκετό χρόνο συμμετοχής σε αθλήτριες της ομάδας που για διάφορους λόγους δεν είχαν αγωνισθεί πολύ το τελευταίο χρονικό διάστημα. Και το θετικό είναι ότι έφεραν επιτυχώς εις πέρας την αποστολή τους, επιτυγχάνοντας τη νίκη απέναντι σε έναν αντίπαλο που προέβαλε σθεναρή αντίσταση. Η ομάδα συνεχίζει τις υποχρεώσεις της, αντιμετωπίζοντας εντός έδρας την Παρασκευή 8 Απριλίου στις 21:15, τον ΑΟΝ Βύρωνος, στο πλαίσιο των play offs ανόδου στην Α2 εθνική κατηγορία.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet