Να κλείσει… ανταγωνιστικά την κανονική περίοδο θέλει η Κηφισιά
Αθλητισμός

Να κλείσει… ανταγωνιστικά την κανονική περίοδο θέλει η Κηφισιά

Στο δύσκολο έργο που έχει η Κηφισιά απέναντι στον Παναθηναϊκό αύριο (Σάββατο 9/4, στις  17.00, στο  Ζηρίνειο) αναφέρθηκε ο προπονητής της ομάδας, Ηλίας Παπαθεοδώρου, στο περιθώριο της σημερινής προπόνησης.

Ειδικότερα, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας δήλωσε:

«Τελευταίο παιχνίδι της κανονικής περιόδου απέναντι σε μια πολύ μεγάλη ομάδα. Θέλουμε να φανούμε ανταγωνιστικοί, συνεχίζοντας τις καλές εμφανίσεις που πραγματοποιεί η ομάδα μας όλη τη σεζόν. Το έργο μας θα είναι πολύ δύσκολο, ωστόσο θα προσπαθήσουμε να μείνουμε συγκεντρωμένοι κυρίως στην άμυνα και να διεκδικήσουμε ό,τι μπορούμε από το συγκεκριμένο ματς εν όψει των  πλέι οφ».

Από την πλευρά του, ο σέντερ της ομάδας, Ανδρέας Γλυνιαδάκης, εξέφρασε την επιθυμία να ολοκληρώσει η Κηφισιά την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος, παρουσιάζοντας μια καλή εικόνα το Σάββατο. «Είναι ένα πολύ δύσκολο ματς για μας. Θέλουμε να παραμείνουμε ανταγωνιστικοί για  όσο μπορούμε απέναντι σε μια καλύτερη ομάδα. Βαθμολογικά το παιχνίδι είναι μικρότερης σημασίας, ωστόσο και οι δύο θέλουμε μια καλή εμφάνιση για να ολοκληρώσουνε την κανονική  περίοδο επιτυχημένα και να προετοιμαστούμε για τη συνέχεια» δήλωσε σχετικά.

Εν τω μεταξύ, η ΚΑΕ Κηφισιά θα τιμήσει τον κορυφαίο αθλητή Δημήτρη Διαμαντίδη για την προσφορά του στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ στο περιθώριο της αυριανής αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό.

Η βράβευση θα πραγματοποιηθεί από τη διοίκηση της ΚΑΕ, παρουσία του δημάρχου Κηφισιάς Γιώργου Θωμάκου, πριν το τζάμπολ του αγώνα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet