Βαριά εκτός έδρας ήττα για τον Πανερυθραϊκό με 6-3
Αθλητισμός

Βαριά εκτός έδρας ήττα για τον Πανερυθραϊκό με 6-3

Με το εντυπωσιακό σκορ 6-3 επιβλήθηκαν τα Σούρμενα του Πανερυθραϊκού για την 28η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Α΄ ΕΠΣΑ, αφήνοντας την ομάδα των Βορείων Προαστίων στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, με 45 βαθμούς.

Ο… χορός των γκολ για τους γηπεδούχους ξεκίνησε στο 13΄ με τον Θεοδώρου, για να τον ακολουθήσει ένα λεπτό αργότερα ο Ζιώγας. Στο 18΄ το σκορ ήταν ήδη 3-0, με γκολ του Κοντιμπά.

Στο δεύτερο μέρος ακολούθησε νέος κύκλος σκοραρίσματος για τους γηπεδούχους, με τον Καζαντζή να γράφει στο 54΄ και στο 70΄ το 4-0 και 5-0 αντίστοιχα. Κάπου εκεί, είπε και ο Πανερυθραϊκός να αντιδράσει, και με τον Γλυνό μείωσε στο 76΄ σε 5-1, για να τον ακολουθήσει ο Αδραχτάς στο 80΄ ο οποίος έκανε το σκορ 5-2.

Στο 85΄ ήταν η σειρά των γηπεδούχων με τον Φέρτη να στείλουν την μπάλα στο “πλεκτό” και να δώσουν ακόμη ευρύτερη διάσταση στη νίκη τους, ενώ στο 88΄ ο Αλίας μείωσε για τους φιλοξενούμενους στο τελικό 6-3.

Σούρμενα (Μιχάλης Κάτσικας): Λύρος, Κορκολής, Κοντιμπάς, Ακριτίδης, Τσακίρης, Μπουγιούκος, Θεοδώρου (59΄ Γιαννόπουλος), Πρέκας, Καζαντζής (72΄ Φέρτης), Δημογιάννης, Ζιώγας (78΄ Λίτσας).

Πανερυθραϊκός (Αντώνης Τσιμπάκης): Μολφέσης, Σουμελίδης, Γκριτζάς, Τριανταφύλλου (70΄ Νταλλένγκα), Γκόλιας, Γεωργακόπουλος, Αναγνώστης (53΄ Αλίας), Μπαμπαλούκας, Αδραχτάς, Μπρίλης (46΄ Μπενετάτος), Γλυνός.

Για τα υπόλοιπα αγωνιστικά τμήματα του Πανερυθραϊκούς σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:

Παιδικό Β

Πανερυθραϊκός Π.Σ. – Παθιακάκης 1-1 (σκόρερ Ίωνας)

Junior A

Πανερυθραϊκός Π.Σ. – Αμπελόκηποι 1-1 (σκόρερ Μελεξόπουλος)

Παιδικό Α – Φάση των 16

Πανερυθραϊκός Π.Σ. – Τριφυλλιακός 1-0 (σκόρερ Καραγιάννης Κ.)

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet