Χάθηκε μια “μάχη”, αλλά όχι και ο “πόλεμος” για τις Αμαζόνες
Αθλητισμός

Χάθηκε μια “μάχη”, αλλά όχι και ο “πόλεμος” για τις Αμαζόνες

Την ήττα με 1-3 σετ (20-25, 14-25, 25-13, 24-26) γνώρισε η Γυναικεία ομάδα του ΑΟΝΝΕ Αμαζόνες στον πρώτο αγώνα των play off για την άνοδο στην Α2, με αντίπαλο τον ΑΟΝ Βύρωνος.

Η ομάδα των Βορείων Προαστίων εμφανίστηκε εκτός κλίματος αγώνα στα πρώτα 2 σετ, τα οποία με ευκολία κατέκτησε η ομάδα από τον Βύρωνα, όπως ενημερώνει η επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου.

Από το 3ο σετ, όμως, τα πράγματα άλλαξαν. Με πίεση στο σέρβις, καλή υποδοχή, πολύ καλή άμυνα και μπλοκ, αλλά και σωστές επιθετικές επιλογές οι Αμαζόνες κατέκτησαν εύκολα το 3ο σετ και βρέθηκαν να προηγούνται με 23-17 στο 4ο.

Και ενώ όλοι προετοιμάζονταν για το ημίχρονο, εν όψει του tie break, ένα παρατεταμένο black out της ομάδας του ΑΟΝΝΕ έκανε δυστυχώς την εμφάνισή του. Αποτέλεσμα αυτού ήταν στους 10 πόντους που παίχτηκαν μέχρι τη λήξη του αγώνα, οι Αμαζόνες να μην καταφέρουν να κερδίσουν ούτε έναν από ενέργειά τους –ο μοναδικός πόντος προήλθε από λάθος αντιπάλου-  με φυσική συνέπεια την ήττα.

Η ομάδα των Αμαζόνων χρειάζεται 1 νίκη στα εναπομείναντα 2 παιχνίδια, κάτι το οποίο έχει αποδείξει κατά τη διάρκεια της σεζόν ότι μπορεί να το καταφέρει. Θετικό σημάδι είναι το γεγονός ότι στο σύνολό της η ομάδα είναι συσπειρωμένη και αποφασισμένη για την πρόκριση στο τελικό, παρά τα προβλήματα απουσιών που ενδεχομένως να αντιμετωπίσει.

Το ευχάριστο από το βράδυ της Παρασκευής ήταν οι κατάμεστες κερκίδες του «Στ. Καλαϊτζής», όπου αθλήτριες και φίλοι της ομάδας έδωσαν βροντερό “παρών”. “Η στήριξη, που αρχίζει να γίνεται αγάπη για τον Σύλλογο από όλο και περισσότερους, δίνει ώθηση για εντατικοποίηση της προσπάθειας, ώστε να φέρουμε τον ΑΟΝΝΕ εκεί που του αρμόζει ιστορικά, αλλά και από άποψη δυναμικής” σημειώνεται στην ιστοσελίδα των Αμαζόνων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet