Αρνητικός ο τελευταίος απολογισμός για τα τμήματα του ΑΟΝΝΝΕ Αμαζόνες
Αθλητισμός

Αρνητικός ο τελευταίος απολογισμός για τα τμήματα του ΑΟΝΝΝΕ Αμαζόνες

Με αρκετά αρνητικά αποτελέσματα, που έφεραν εκτός ή προ των πυλών αποκλεισμού από τις επόμενες φάσεις αρκετές ομάδες του ΑΟΝΝΝΕ Αμαζόνες, συνεχίστηκε το πρόγραμμα των αγωνιστικών ομάδων βόλλεϊ το τριήμερο 9-11 Απριλίου 2016.

Με 0-3 επικράτησαν εκτός έδρας οι ομάδες των Κορασίδων και των Παγκορασίδων-3, επί του Γ.Σ. Αστέρα Αγ. Δημητρίου και του Γ.Σ. Χαλανδρίου, αντίστοιχα.

Εδικότερα, τα αποτελέσματα, όπως αναρτήθηκαν στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, διαμορφώθηκαν ως εξής:

Η Κορασίδες ολοκλήρωσαν τις φετινές αγωνιστικές τους υποχρεώσεις καταλαμβάνοντας την 1η θέση του ομίλου τους στη Γ΄ Φάση και την 17η θέση στην τελική βαθμολογία του πρωταθλήματος Κορασίδων της ΕΣΠΑΑΑ, βελτιώνοντας κατά 19 θέσεις την περσινή τους επίδοση. Η προσπάθεια βελτίωσης τεχνικών και τακτικών αδυναμιών θα συνεχιστεί τους επόμενους μήνες μέχρι την έναρξη της αγωνιστικής χρονιάς 2016-17, όπου και εκτιμούμε ότι η είσοδος στη δεκάδα είναι ένας απόλυτα θεμιτός στόχος.

Οι Παγκορασίδες-3, μια αγωνιστική πριν από το τέλος της Α΄ φάσης, εξασφάλισαν την πρόκριση τους στην επόμενη φάση, στις 6 καλύτερες ομάδες της κατηγορίας. Επόμενος στόχος η πρόκρισή τους στο final-4, με την ομάδα να συνεχίζει να βασίζεται αποκλειστικά και μόνο στις αθλήτριες που την αποτελούν, δεδομένο το οποίο δυστυχώς δεν διασφαλίζεται από τον κανονισμό διεξαγωγής του πρωταθλήματος.

Την ήττα γνώρισαν, οι μεν Παγκ-1 εκτός έδρας από τους Ίωνες ΑΣΠ με 3-2, οι δε Παγκ-2 εντός έδρας από τον Α.Ο. Άνοιξης με 0-3. Μετά από αυτά τα αποτελέσματα:

Οι Παγκ-1 έκαναν πολύ δύσκολη την υπόθεση πρόκρισης, αφού πέρα της νίκης στο τελευταίο παιχνίδι επί του Πανελληνίου Γ.Σ., απαιτείται τουλάχιστον ένα ευνοϊκό αποτέλεσμα σε αγώνες μεταξύ άλλων ομάδων. Δύσκολος συνδυασμός, μιας και η ομάδα δεν κρατάει απόλυτα στο χέρι της την τύχη της.

Οι Παγκ-2 αποκλείστηκαν από την επόμενη φάση, παρά ταύτα δεν πρέπει να παραγνωρίζουμε το γεγονός των ελάχιστων διατιθέμενων προπονήσεων, παράγοντας, αν μη τι άλλο, αρνητικός για όποια ομάδα θέλει να πρωταγωνιστήσει.

Την ήττα γνώρισε η Γυναικεία ομάδα στον 2ο αγώνα των play offs για την άνοδο στην Α2, με αντίπαλο τον ΑΟΝ Βύρωνος με 3-1 (25-19, 25-21, 19-25, 25-18). Η ομάδα εμφανίστηκε με σημαντικές απουσίες στον αγώνα, αλλά με μεγαλύτερο πάθος σε σχέση με τον πρώτο.

Στο 1ο σετ η ομάδα του Βύρωνα ξεκίνησε με ενθουσιασμό και, βασιζόμενη σε επιθέσεις από το κέντρο, πήρε μια διαφορά από τα μέσα του, η οποία και της χάρισε το σετ σχετικά εύκολα.

Περισσότερο συγκεντρωμένη η ομάδα μας κατάφερε στο 2ο σετ να προηγηθεί με 12-18 και 14-20. Και πάλι όμως, αντίστοιχα με το 4ο σετ του προηγούμενου αγώνα, η ομάδα υπέστη ολική καθίζηση στην απόδοσή της, καθώς από το 19-21 η αντίπαλος κατάφερε να το κερδίσει με 25-21.

Εξαιρετικό το ξεκίνημα για την ομάδα μας στο 3ο σετ, καθώς προηγήθηκε με 8-21. Λίγο η χαλάρωση, λίγο και η κούραση, που άρχισε να επέρχεται στις αθλήτριές μας, έφερε το σετ στο 19-25 υπέρ μας. Στο 4ο σετ η ομάδα μας προέβαλε αντίσταση μέχρι τα μέσα του, καταλήγοντας εύκολα τελικά στην ομάδα του Βύρωνα.

Τελευταίο αγωνιστικό ραντεβού για τις δύο ομάδες είναι την Παρασκευή 15 Απριλίου, στις 21:15, στο γήπεδο της Ν. Ερυθραίας «Στ. Καλαϊτζής». Η ομάδα χρειάζεται τη στήριξη όλων μας, στην προσπάθειά της για πρόκριση στον τελικό ανόδου στην Α2 Εθνική κατηγορία Γυναικών.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet