Πέτυχε… κέντρο και πάλι ο Γ.Σ. Κηφισιάς
Αθλητισμός

Πέτυχε… κέντρο και πάλι ο Γ.Σ. Κηφισιάς

Επτά μετάλλια κατέκτησε ο Γυμναστικός Σύλλογος Κηφισιάς στους Πανελλήνιους Αγώνες Αεροβόλων Όπλων 2016, που διεξήχθησαν το Σάββατο και Κυριακή 9 και 10/4/2016 στο σκοπευτήριο του Βύρωνα.

Ο Σύλλογός των Βορείων Προαστίων είχε 27 συμμετοχές.

Οι νίκες που κατέκτησαν οι σκοπευτές και σκοπεύτριες του Συλλόγου, όπως αναφέρενται στην επίσημη ιστοσελίδα του, είναι οι εξής:

  • Στο αεροβόλο τυφέκιο γυναικών η Νίκη Βάρσου κατέκτησε την τρίτη πανελλήνια θέση και με τις Φανή Βασιλική Πανοπούλου και Σοφία Βάρσου κατέκτησαν τη δεύτερη πανελλήνια ομαδική θέση.
  • Στο αεροβόλο πιστόλι Εφήβων 0 Κωνσταντίνος Μούστος κατέκτησε τη δεύτερη θέση με διαφορά 2 δεκάτων από τον πρώτο.
  • Στο αεροβόλο τυφέκιο Εφήβων ο Μιχάλης Δράκος κατέκτησε, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, την πρώτη πανελλήνια νίκη και με τους Κώστα Μούστο και Βασίλη Σκουρή κατέλαβαν την πέμπτη ομαδική θέση.
  • Στο αεροβόλο τυφέκιο Παίδων Α΄ οι Αλεξάνδρα Δράκου, Χρήστος Καβαδίας και Αθηνά Μισαηλίδη κατέκτησαν την τρίτη ομαδική νίκη, ενώ στους Παίδες Β΄ οι Ιωάννης Καλατζής, Βασίλης Μαλλισιόβας και Αντώνης Καλιανιώτης κατέλαβαν την πέμπτη θέση.
  • Η μεγάλη έκπληξη των αγώνων ήταν η κατάκτηση της πρώτης πανελλήνιας θέσης στο αεροβόλο πιστόλι Ανδρών με τους Γεώργιο Γαμπιεράκη, Μάρκο Γκμαχ και Παναγιώτη Καλόπητα. Στο ίδιο αγώνισμα ο Γαμπιεράκης κατέλαβε τη δεύτερη πανελλήνια θέση. Η νίκη αυτή προξένησε τα ευμενή σχόλια όλων των αθλητών και παραγόντων.

Στο πλαίσιο της απονομής των επάθλων, η Σκοπευτική Ομοσπονδία Ελλάδος βράβευσε, με βαρύτιμες πλακέτες, τον σκοπευτή του Συλλόγου Γεώργιο Γαμπιεράκη για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στους Πανευρωπαϊκούς αγώνες στις 8/3/2015 στο αεροβόλο τυφέκιο Εφήβων και για το Πανελλήνιο ρεκόρ που έκανε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στην Ατλάντα των ΗΠΑ στο πιστόλι 50 μέτρων. Το ρεκόρ αυτό κατερρίφθη μετά από τριάντα τρία χρόνια.

Σε όλους τους σκοπευτές και σκοπεύτριες του Συλλόγου και στην προπονήτριά τους, Ναυσικά Γαρίνη, ο Σύλλογος εκφράζει τα θερμά τους συγχαρητήρια, ενώ παράλληλα ευχαριστεί ετους γονείς των αθλητών που συμπαραστάθηκαν στα παιδιά τους και στον Σύλλογο και τις δύο μέρες των αγώνων.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet