Μεγάλη νίκη της Κηφισιάς 2010 επί της Κηπούπολης με 3-1
Αθλητισμός

Μεγάλη νίκη της Κηφισιάς 2010 επί της Κηπούπολης με 3-1

Μεγάλη νίκη πέτυχε η Κηφισιά 2010 επί της Κηπούπολης με σκορ 3-1 για την 25η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ΄ ΕΠΣΑ.

Μετά το σημερινό αποτέλεσμα, οι “Κηφισιώτες” άφησαν την ομάδα της Κηπούπολης στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ οι ίδιοι “αναρριχήθηκαν” στην 3η θέση με 47 βαθμούς, την οποία θα κρατήσουν εάν στο ντέρμπι μεταξύ της τέταρτης στη βαθμολογία ομάδα της Α.Ε. Μεταμόρφωσης και της δεύτερης Α.Ε. Γλυφάδας επικρατήσουν οι φιλοξενούμενοι.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 6΄ με τον Σώντα, ενώ ο Μπουρτζούκος στο 15΄ έκανε το 2-0.

Στο δεύτερο μέρος ήταν η σειρά του Κουτσιούδη να σκοράρει στο 61΄ και να κάνει τρία τα τέρματα της ομάδας του. Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν στο 84΄ με τον Ζαχαρόπουλο, ο οποίος πέτυχε το γκολ της… τιμής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Κηφισιά 2010 έπαιζε από το 42΄ με δέκα παίκτες, λόγω απευθείας αποβολής του Τσοχαντάρη για εξύβριση.

Διαιτητές: Μπαϊρακτάρης Ν., Τσάνης- Κυριακουλέα

ΚΗΦΙΣΙΑ: Φούσκας, Ρίκος, Πλακουδάκης, Μητρόπουλος, Τσοχαντάρης Γκιώνης, Σώντας, Κάρνος (74’ Μαυραγάνης), Μουρτζούκος (61’ Λιάπης), Καφαντάρης (50’ Κουτσιούδης), Τσοχαντάρης

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ: Παπαχρηστόπουλος, Μακρής, Πολυζωγόπουλος (69’ Λάππας), Αναγνώστου, Δαβιλάς, Μωραΐτης (46’ Ζαχαρόπουλος), Κοντογιαννόπουλος, Νομικός, Ζαχουλίτης, Κωνσταντινίδης, Διακάτος (69’ Πάντης)

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet