Εντός έδρας ήττα με 1-0 για τον Πανερυθραϊκό από τον ΠΑΟ Ρουφ
Αθλητισμός

Εντός έδρας ήττα με 1-0 για τον Πανερυθραϊκό από τον ΠΑΟ Ρουφ

Ο ΠΑΟ Ρουφ “καιγόταν” περισσότερο για τους τρεις βαθμούς της νίκης, προκειμένου να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη, κι έστι επικράτησε εκτός έδρας του Πανερυθραϊκού με σκορ 1-0, για την 29η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Α΄ ΕΠΣΑ.

Το μοναδικό τέρμα το αγώνα σημείωσε στο 63΄ ο Ασλανίδης, ενώ από το 80΄ ο Πανερυθραϊκός έπαιζε με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του αποβολής του Μπενετάτου.

Η ομάδα των Βορείων Προαστίων, μετά κι αυτό το αποτέλεσμα, βρίσκεται στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, με 45 βαθμούς, “συγκατοικώντας” με την Αργυρούπολη.

Διαιτητές: Ε. Μαχαίρας, Λιαμπότης, Γεωργής

Πανερυθραϊκός: Ντουντούμης, Σουμελίδης, Γκριτζάς, Τριανταφύλλου, Γεωργακόπουλος, Μπενετάτος, Αντιόλ, Αναγνώστης (81΄ Μπρίλης), Αδρακτάς, Αντωνιάδης, Καζβιρόπουλος (74΄ λ.τρ. Παπάζογλου).

ΠΑΟ Ρουφ: Κουνάδης, Τριανταφυλλίδης, Μεμάς, Τριανταφύλλου, Μπέρτζος, Λαγκαδηνός, Ασλανίδης (85΄ Τριανταφύλλης), Σπαγής (74΄ Βουλωμένος), Φιλιππίδης, Φωτόπουλος (90΄ Μουρδουκούτας), Τσιπλάκης.

Για τα υπόλοιπα αγωνιστικά τμήματα του Πανερυθραϊκού σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα, όπως αναρτήθηκαν στη σελίδα του Συλλόγου στο facebook:

Παμπαιδικό Β

  • Κένταυρος Βριλησσίων – Πανερυθραϊκός Π.Σ 4-3 (σκόρερ Βογιατζάκης, Παλτόγλου, Ζιουλής)

Παιδικό Β

  • Πανερυθραϊκός Π.Σ. – Γαργητός Γέρακα 0-1

Junior

  • Πανερυθραϊκός Π.Σ. – Αίας Αθηνών 1-0 (σκόρερ Αράπης)

Παιδικό Α – Προημιτελικός

  • Πανερυθραϊκός Π.Σ. – Καματερό. 0-1

Δυστυχώς δεν καταφέραμε να περάσουμε στα ημιτελικά για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Συγχαρητήρια στην ομάδα του Καματερού για την πρόκριση, αλλά πολλά περισσότερα μπράβο για τα παιδιά μας που κατάφεραν και έφτασαν ως εδώ με πολύ προσπάθεια. Προχωράμε, συλλέγοντας ποδοσφαιρικές εμπειρίες.

Παμπαιδικό Α

  • Πανερυθραϊκός Π.Σ. – Αγίοι Ανάργυροι 2-1 (σκόρερ Ζιουλής, Τριανταφυλλίδης)

Απέναντι σε έναν παλιό γνώριμο και φίλο προπονητή. Δυνατό παιχνίδι και απο τις δύο ομάδες. Συγχαρητήρια στην πολύ δυνατή και βελτιωμένη ομάδα των Αγίων Αναργύρων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet