Εκτός μεγάλου τελικού η ανδρική ομάδα futsal του ΑΣΕ Δούκα
Αθλητισμός

Εκτός μεγάλου τελικού η ανδρική ομάδα futsal του ΑΣΕ Δούκα

Η ανδρική ομάδα futsal του ΑΣΕ Δούκα δεν κατάφερε να στείλει τη σειρά των ημιτελικών σε τρίτο ματς στην Πολιτεία, γνωρίζοντας το βράδυ της 18ης Απριλίου την ήττα με σκορ 3-4 από την Αθήνα 90, μέσα στο Δαΐς.

Έτσι, ο δεύτερος ημιτελικός έμελλε να είναι και ο τελευταίος μεταξύ των δύο “αιωνίων”, με τους “πράσινους” να κάνουν δύο τις νίκες τους (2-0) και να παίρνουν δίκαια το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό (είχε επιβληθεί με 6-2 και στο πρώτο ματς).

Αντίθετα, ο ΑΣΕΔ θα περιοριστεί σε αγώνα κατάταξης για τις θέσεις 3-4.

Ο αγώνας, όπως περιγράφεται στην επίσημη ιστοσελίδα του ΑΣΕ Δούκα, εξελίχθηκε ως εξής:

Στο αγωνιστικό μέρος, οι δύο ομάδες πρόσφεραν όμορφο θέαμα και πολλές συγκινήσεις, σε ένα ματς γεμάτο ένταση, πάθος, πολλές χαμένες ευκαιρίες, δοκάρια και 7 γκολ!

Το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι με τον Ντάρλα στο 3΄ (0-1), για να ισοφαρίσει σε 1-1 ο Σταυρακόπουλος οκτώ λεπτά αργότερα (στο 11΄).

Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι ανέκτησαν το προαβάδισμα τους στο 12΄ με τέρμα του Καραβίδα (1-2), για να ισοφαρίσουν εκ νέου οι “μπλε” με τον Θανάσουλα στο 18΄ (2-2).

Με αυτό το σκορ έληξε το πρώτο ημίχρονο, με την ομάδα του Δούκα να είναι καλύτερη στο παρκέ, να χάνει περισσότερες ευκαιρίες και να δείχνει ότι θέλει περισσότερο το ματς.

Στην επανάληψη, ο αγώνας ξεκίνησε με δεξί κάθετο δοκάρι των γηπεδούχων, ενώ μέχρι το 30΄ ο ρυθμός του ήταν εξαιρετικός, με πολλές χαμένες ευκαιρίες μπροστά και στις δύο εστίες, αλλά και μεγάλο πάθος.

Το δίλεπτο 30΄ – 31΄  αποδείχτηκε καταστροφικό για την ομάδα του Άλκη Βανδώρου, καθώς οι φιλοξενούμενοι σημείωσαν δύο γκολ με τους Γκρίτζαλη και Ηλιάδη, κάνοντας το 2-4.

Από κει και πέρα ο ΑΣΕΔ πίεσε, από το 37΄ και μετά αγωνίστηκε με παραπάνω παίκτη γηπέδου, ενώ στο 38΄ κατάφερε να σκοράρει με τον Σταυρακόπουλο μειώνοντας σε 3-4.

Στα δευτερόλεπτα που απέμεναν το σκορ δεν άλλαξε, με την ομάδα της Αθήνας 90 να πανηγυρίζει μια σπουδαία νίκη – πρόκριση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet