«Λευκή» ισοπαλία μεταξύ Κηφισιάς και Αστέρα Βάρης
Αθλητισμός

«Λευκή» ισοπαλία μεταξύ Κηφισιάς και Αστέρα Βάρης

Ισόπαλη, χωρίς τέρματα, έληξε η αναμέτρηση μεταξύ της Κηφισιάς και του Αστέρα Βάρης για την 28η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής.

Οι γηπεδούχοι, αν και θα μπορούσαν να είχαν επιτύχει κάτι καλύτερο, δεν φαίνεται να δυσαρεστούνται από το αποτέλεσμα, που αφήνει… αλώβητη τη διαφορά των τριών πόντων από τον 10ο της βαθμολογίας Αστέρα και πλέον δεν έχουν παρά να συγκεντρώσουν τέσσερις βαθμούς στις επόμενες δύο αγωνιστικές, προκειμένου και συνεχίσουν και του χρόνου να αγωνίζονται στην κατηγορία.

Οι “Κηφισιώτες” μπήκαν ορεξάτα στο παιχνίδι και μάλιστα θα μπορούσαν να είχαν ανοίξει το σκορ στο πρώτο εικοσάλεπτο, με κεφαλιά του Χαϊκάλη. Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν το παιχνίδι, το οποίο έληξε επεισοδιακά στο πρώτο 45λεπτο, με τους παίκτες των δύο ομάδων να συμπλέκονται, με αποτέλεσμα να χρειαστεί η παρέμβαση της Αστυνομία προκειμένου να λάβει τέλος η… σύρραξη.

Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν η ομάδα του Αστέρα Βάρης αυτή που είχε την υπεροχή και μάλιστα στο 73΄ παραλίγο να κάνει τη… ζημιά στην Κηφισιά, αλλά το σουτ του Ντάγκρα δεν κατέληξε στα δίχτυα του Γουμάγια. Αντιθέτως, το φάουλ του Καλαϊτζίδη στο 79΄ βρήκε δίχτυα, αλλά ακυρώθηκε ως οφσάιντ, αφού ο διατητής θεώρησε ότι ο Χαϊκάλη είχε επαφή με την μπάλα.

Διαιτητές: Ζαχαριουδάκης, Κεφαλιάκος – Καρακελές

Κηφισιά (Στέλιος Γιαννακόπουλος): Γουμάγιας, Γκίκας, Καλαϊτζίδης, Τεγούσης, Καρακώστας, Μουσταφίδης, Μιχαλόπουλος (62΄ Παληαρούτας), Γκεμίσης, Ντούλιας (84΄ Χίος), Καλογέρης (75΄ Παναγιωτόπουλος), Χαϊκάλης.

Αστέρας Βάρης (Φώτης Θανέλλας): Ιωσήπου, Τσαφταρίδης, Μανιδάκηης, Χόρτσας (87΄ Κουιρουκίδης), Βασιλείου, Νικολακόπουλος, Ντάγκρας, Αγκόλλη, Χατζησάββας, Πασαλίδης, Παπασάβας (74΄ Γεωργιάδης).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet