Η Αθήνα 90 πήρε τον 1ο τελικό στο Ποδόσφαιρο Σάλας
Αθλητισμός

Η Αθήνα 90 πήρε τον 1ο τελικό στο Ποδόσφαιρο Σάλας

Η Αθήνα 90 ήταν αυτή που κέρδισε τον πρώτο τελικό για τη Super League Ανδρών στο Ποδόσφαιρο Σάλας, νικώντας την Ολυμπιάδα Αγίας Παρασκευής με σκορ 2-1.

Η ομάδα της Κηφισιάς προηγήθηκε μόλις στο 13ο δευτερόλεπτο, με ωραίο σουτ του Μπεγκάι από το ύψος του δεκάμετρου. Ωστόσο, η Ολυμπιάδα ξεπέρασε το σοκ του αιφνιδιασμού και ισοφάρισε με τον Αλεξόπουλο.

Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι… άνοιξε και από τις δύο πλευρές, δημιουργήθηκαν πλήθος ευκαιριών, οι οποίες ωστόσο σταματούσαν μπροστά στους δύο πολύ καλούς τερματοφύλακες των δύο ομάδων. Μέχρι τη στιγμή που ένα βαθύ γέμισμα του τερματοφύλακα της Αθήνας 90, Θεοφίλου, βρήκε τον Παπαευστρατίου, ο οποίος, με το στήθος, πέρασε την μπάλα πάνω από τον εξερχόμενο Μπάρδη, γράφοντας το 2-1.

Η Ολυμπιάδα, εκμεταλλευόμενη και το γεγονός ότι για 4 λεπτά έπαιξε με 5ο παίκτη, πίεσε να φέρει το παιχνίδι στα ίσια και παραλίγο να το πετύχει λίγο δευτερόλεπτα πριν τη λήξη, αλλά το σουτ του Κωνσταντίνου σταμάτησε στο δοκάρι του Θεοφίλου, ενώ στην επιστροφή ο ο Τηλιγάδας σούταρε άουτ.

Ο 2ος τελικός θα πραγματοποιηθεί στις 8 Μαίου στο κλειστό της Αγίας Παρασκευής.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet