Νίκη επί Παλλήνης και τελικός για τους Παμπαίδες του ΑΟΠ Κηφισιάς
Αθλητισμός

Νίκη επί Παλλήνης και τελικός για τους Παμπαίδες του ΑΟΠ Κηφισιάς

Μετά από έναν συγκλονιστικό αγώνα, που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων, όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα του Συλλόγου, ο ΑΟΠ Κηφισιάς επικράτησε με 3-2 σετ του Α.Ο. Παλλήνης ( 25-16,22-25, 27-29, 25-19, 15-13) και προκρίθηκε στον τελικό του Πρωταθλήματος Παμπαίδων της ΕΣΠΑΑΑ. Εκεί θα βρει απέναντι του την ΑΕΚ (Κυριακή 15 Μάϊου στις 18:00 στο Ζηρίνειο).

Όλα κρίθηκαν στο τάι μπρέικ, στο οποίο οι παίκτες του Κώστα Παπακωνσταντίνου έδειξαν ψυχικά αποθέματα και έφτασαν στη νίκη. Για να φτάσουν σε αυτό το σημείο οι δύο ομάδες, έδωσαν «μάχη» που κράτησε περισσότερο από δύο ώρες. Τόσο η Κηφισιά όσο και η Παλλήνη έπαιξαν καλό βόλεϊ και κέρδισαν το χειροκρότημα των φιλάθλων.

Η εξέλιξη του αγώνα

Στο πρώτο σετ η Κηφισιά ξεκίνησε εντυπωσιακά και έχτισε μία διαφορά ασφαλείας (11-4). Η Παλλήνη «απάντησε» και μείωσε το σκορ σε 16-14, όμως οι  παίκτες του Κώστα Παπακωνσταντίνου, με ένα σερί 6-1, έκαναν το 22-15 καθαρίζοντας ουσιαστικά το πρώτο σετ, το οποίο και κατέκτησαν με 25-16.

Στο δεύτερο σετ η Παλλήνη προηγήθηκε με 7-10, με τους «Κηφισιώτες» όμως  να παίρνουν το προβάδισμα 14-13. Οι δύο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ μέχρι το 19-19. Σε εκείνο το σημείο η Παλλήνη, με «όπλο» της το σερβίς, πήρε προβάδισμα τριών πόντων 19-22, το οποίο κράτησε μέχρι το τέλος κατακτώντας το σετ με 22-25.

Ιδιαίτερα αμφίρροπο ήταν ο τρίτο σετ το παιχνιδιού.  Η Κηφισιά προηγήθηκε με 20-16 και στη συνέχεια 22-18, δείχνοντας να έχει τον απόλυτο έλεγχο. Οι παίκτες της Παλλήνης όμως ισοφάρισαν σε 22-22 και λίγο αργότερα σε 24-24. Μετά από τρία χαμένα σετ μπολ η Παλλήνη τελικά πήρε το σετ με 27-29 και έκανε το 1-2.

Οι παίκτες της Κηφισιάς στο τέταρτο σετ ήταν σαφώς ανώτεροι σε όλους τους τομείς. Με καθαρό μυαλό και σωστές επιλογές επικράτησαν με 25-19 και οδήγησαν το παιχνίδι στο τάι μπρέικ όπου και το κατέκτησαν. Το τέλος του παιχνιδιού βρήκε τους παίκτες, το προπονητικό τιμ και τους φιλάθλους να πανηγυρίζουν την ιστορική πρόκριση.

Ο προπονητής Κώστας Παπακωνσταντίνου αμέσως μετά το παιχνίδι τόνισε στο επίσημο site της ομάδας www.kifissiavolley.gr:

«Είναι μία μεγάλη επιτυχία η πρόκρισή μας στον τελικό. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοση των παιδιών. Έχουμε λίγες ώρες μπροστά μας μέχρι τον τελικό. Οι πιθανότητες σε αυτό το παιχνίδι είναι 50-50. Εμείς θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας μέσα στο γήπεδο. Ευχαριστούμε τους φιλάθλους για την υποστήριξή τους».

Στις κερκίδες του Ζηρινείου βρέθηκαν και παρακολούθησαν το παιχνίδι ο προπονητής της ανδρικής ομάδας του ΑΟΠ Κηφισιάς, Κώστας Αρσενιάδης, ο Ζόραν Γιοβάνοβιτς και ο Τζούλιαν Μπίσετ.

Για την ομάδα μας αγωνίστηκαν οι:

  • ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ
  • ΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ ΣΕΡΒΗΣ
  • ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΟΒΙΘΑΚΗΣ
  • ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΕΡΑΝΗΣ
  • ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΑΣΤΕΡΑΤΟΣ
  • ΘΟΔΩΡΗΣ  ΖΟΥΡΝΑΤΖΗΣ
  • ΝΙΚΟΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ
  • ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΙΔΕΡΗΣ
  • ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΗΡΗΤΑΣ
  • ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΥΚΩΝΙΑΤΗΣ
  • ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ
  • ΛΑΜΠΡΟΣ ΜΕΡΚΟΥΡΑΚΗΣ

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet