«Ασημένιοι» οι Παμπαίδες του ΑΟΠ Κηφισιάς
Αθλητισμός

«Ασημένιοι» οι Παμπαίδες του ΑΟΠ Κηφισιάς

Την δεύτερη θέση του Πρωταθλήματος Παμπαίδων της ΕΣΠΑΑΑ κατέλαβε ο Αθλητικός Όμιλος Πετοσφαίρισης Κηφισιάς, καθώς στο μεγάλο τελικό ηττήθηκε με 3-0 σετ ( 11-25,17-25, 20-25) από την ΑΕΚ.

«Η ήττα σε καμία περίπτωση δεν μειώνει την επιτυχία της ομάδας μας τη φετινή αγωνιστική περίοδο, καθώς οι παίκτες και το προπονητικό τιμ πραγματοποίησαν εξαιρετική πορεία. Στον μεγάλο τελικό το άγχος των παικτών μας ήταν μεγάλο κάτι που ήταν εμφανές σε όλη τη διάρκεια του αγώνα» αναφέρεται στην ιστοσελίδα του Σωματείου.

Το παιχνίδι

Εντυπωσιακή ήταν η ΑΕΚ στο πρώτο σετ του μεγάλου τελικού. Οι «κιτρινόμαυροι» με «όπλο» τους το καλό σερβίς, δημιούργησαν πολλά προβλήματα στην υποδοχή της Κηφισιάς. Με ένα σερί 9 πόντων η ομάδα του Ζαν Πιερ Σάγια μετέτρεψε το 6-5 σε 6-14, παίρνοντας σημαντικό προβάδισμα. Η Κηφισιά δεν μπόρεσε να επανέλθει στη διεκδίκηση του σετ, με συνέπεια η ΑΕΚ να το κατακτήσει με 11-25.

Διαφορετική ήταν η εικόνα του δεύτερου σετ. ΑΟΠ Κηφισιάς και ΑΕΚ πήγαιναν «χέρι-χέρι» μέχρι το 12-12. Σε εκείνο το σημείο ο «δικέφαλος» πήρε προβάδισμα τριών πόντων 12-15. Στη συνέχεια η ΑΕΚ επέβαλε το παιχνίδι της και έφτασε την διαφορά στους εννέα πόντους 14-23. Οι παίκτες  του Κωνσταντίνου Παπακωνσταντίνου αντέδρασαν και μείωσαν σε 17-23, όμως η ΑΕΚ  κατέκτησε και το δεύτερο σετ με 17-25.

Οι παίκτες του «δικεφάλου» στο τρίτο σετ μπήκαν δυνατά και προηγήθηκαν με 4-10. Ο προπονητής της Κηφισιάς Κωνσταντίνος Παπακωνσταντίνου κάλεσε τάιμ άουτ, με σκοπό να ηρεμήσει τους παίκτες. Η ΑΕΚ, με καλές επιθέσεις, αύξησε τη διαφορά στους 9 πόντους 6-15.

Στη συνέχεια ο  ΑΟΠ Κηφισιάς πίεσε στο σερβίς και με ένα σερί 5-0 μείωσε σε 11-15, «αναγκάζοντας» τον προπονητή της ΑΕΚ να καλέσει τάιμ άουτ. Η Κηφισιά συνέχισε την αντεπίθεσή της και με άσσο μείωσε σε 14-17, ξεσηκώνοντας τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο Ζηρίνειο. Οι «κιτρινόμαυροι» πιο ψύχραιμοι πήραν προβάδισμα ασφαλείας 16-23. Η ομάδα των Βορείων Προαστίων μείωσε σε 19-23, αλλά η ΑΕΚ ήταν αυτή που κέρδισε το σετ με  20-25,  κατακτώντας τον τίτλο του πρωταθλητή παμπαίδων της ΕΣΠΑΑΑ.

Την απονομή των μεταλλίων στις τρεις πρώτες ομάδες (ΑΕΚ, ΑΟΠ Κηφισιάς και Παλλήνη) πραγματοποίησε ο δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος και ο υπεύθυνος Αθλητισμού του Δήμου Αχιλλέας Κουρέπης.

Κωνσταντίνος Παπακωνσταντίνου:  «Περήφανος για τους παίκτες μου»

Ο προπονητής της ομάδας παμπαίδων του ΑΟΠ Κηφισιάς Κωνσταντίνος Παπακωνσταντίνου αμέσως μετά το τέλος του μεγάλου τελικού τόνισε στο επίσημο site της ομάδας:

«Η ΑΕΚ κέρδισε δίκαια σήμερα και της αξίζουν συγχαρητήρια. Εμείς από την πρώτη στιγμή του αγώνα είχαμε άγχος που δεν μας άφησε να παίξουμε το βόλεϊ που μπορούμε.

Στους παίκτες μου αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για τη συνολική τους παρουσία στη διοργάνωση. Είναι σημαντικό που φτάσαμε σε ένα τελικό. Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου».

Κηφισιά: Χρήστος Κεράνης, Θοδωρής Ζουρνατζής, Γιώργος Βλαχόπουλος, Γιάννης Ροβιθάκης, Νίκος Αντωνόπουλος, Βασίλης Γαστεράτος, Κώνσταντίνος Τηρήτας, Γιώργος Σιδέρης, Γιάννης Μεταξάς, Μιχάλης Μυκωνιάτης, Λάμπρος Μερκουδάκης, Κωνσταντής Σέρβης.

ΑΕΚ: Σωνάκης, Γκότσης, Σπηλιοτόπουλος, Παπασωτηρίου, Γαλούνης, Λούναρης, Μπαλήνης, Καρακουλάκης, Καλαϊντζάκης, Δεληγιάννης, Κίτσος, Κοροβέση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet