Ο Δήμος Κηφισιάς συγχαίρει αθλητικές ομάδες
Αθλητισμός

Ο Δήμος Κηφισιάς συγχαίρει αθλητικές ομάδες

Ομάδες που διακρίθηκαν για τις επιδόσεις τους κατά τη φετινή αγωνιστική περίοδο συγχαίρει ο Δήμος Κηφισιάς και ο δήμαρχος Γιώργος Θωμάκος.

Συγκεκριμένα: την ομάδα Παμπαίδων του Αθλητικού Ομίλου  Πετοσφαίρισης Κηφισιάς (ΑΟΠ) για τη δεύτερη θέση που κατέλαβε στο Πρωτάθλημα της  ΕΣΠΑΑΑ, την ομάδα του Γ.Σ. Ηρακλής Κηφισιάς για τη δεύτερη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων στο Βόλεϊ, την ομάδα Γυναικών «Αμαζόνες» Νέας Ερυθραίας για τη δεύτερη θέση στον τελικό του final 4 του Κυπέλλου Γυναικών της ΕΣΠΑΑΑ και την ομάδα Μπάσκετ Ανδρών του Γ.Σ. Κηφισιάς για την άνοδό της στη Β΄ Κατηγορία της ΕΣΚΑ.

Στο συγχαρητήριο μήνυμα αναφέρεται:

«Θερμά συγχαρητήρια στους αθλητές και τις αθλήτριες, τους προπονητές, τις διοικήσεις, και τους φιλάθλους για την εξαιρετική πορεία των ομάδων τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

»Η ομάδα Βόλεϊ Παμπαίδων του ΑΟΠ Κηφισιάς, στα χνάρια της Ανδρικής Ομάδας, με σθένος, κόπο, αλληλεγγύη και ομαδική προσπάθεια, πέτυχε νικηφόρα αποτελέσματα που την οδήγησαν στην κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου κάτι που μας κάνει όλους υπερήφανους.

»Η ομάδα Βόλεϊ Γυναικών του Γ.Σ. Ηρακλής Κηφισιάς με πείσμα και αφοσίωση διακρίθηκε για μια ακόμα χρονιά, αναδεικνύοντας νέα ταλέντα και βάζοντας τα θεμέλια για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες.

»Η ομάδα Βόλεϊ Γυναικών «Αμαζόνες» Νέας Ερυθραίας, μετά την άνοδο της στην Α2 Γυναικών κατάκτησε και τη δεύτερη θέση στον τελικό του final 4 του Κυπέλλου Γυναικών της ΕΣΠΑΑΑ, ολοκληρώνοντας την καλή φετινή της πορεία.

»Ο Δήμος Κηφισιάς έχει πλέον τρεις ομάδες που αγωνίζονται στην Α2 κατηγορία Βόλεϊ Γυναικών: Αμαζόνες, Ηρακλή και ΖΑΟΝ αποδεικνύοντας ότι το βόλεϊ στον Δήμο μας βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα και μπορεί να ανέβει ακόμη περισσότερο».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet