«Αμαζόνεια 2016» με πλούσια αθλητική δράση και πολλές βραβεύσεις
Αθλητισμός

«Αμαζόνεια 2016» με πλούσια αθλητική δράση και πολλές βραβεύσεις

Με ιδιαίτερη επιτυχία διεξήχθησαν, το Σαββάτο 11 Ιουνίου 2016, τα «ΑΜΑΖΟΝΕΙΑ 2016», όπως μας ενημερώνει η ιστοσελίδα του Συλλόγου.

Πριν από την επίσημη έναρξη των εκδηλώσεων ξεκίνησε η 1η εθελοντική αιμοδοσία του Συλλόγου, σε συνεργασία με το Γενικό Ογκολογικό Νοσοκομείο Κηφισίας «Άγιοι Ανάργυροι», σε ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες του κλειστού γυμναστηρίου «Στ. Καλαϊτζής».

Την προσπάθεια για υλοποίηση Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών στήριξε μεγάλος αριθμός συμπολιτών, μεταξύ των οποίων ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ Δήμου Κηφισιάς «Δημήτριος Βικέλας», Σταύρος Ζαπάντης, ο αντιδήμαρχος Ν. Ερυθραίας Μιχάλης Καβγαλάκης, μέλη του Δ.Σ., αθλήτριες και φίλοι του Συλλόγου.

Οι αθλητικές εκδηλώσεις ξεκίνησαν με το ανανεωμένο τμήμα της Ενόργανης Γυμναστικής. Οι μικρές αθλήτριες, υπό την καθοδήγηση των γυμναστών Θωμά Ζήκου και Παναγιώτη Μπαρμπάκου, παρουσίασαν το αποτέλεσμα της δουλειάς της φετινής αγωνιστικής χρονιάς, προσφέροντας πολύ όμορφο θέαμα στους παρευρισκόμενους γονείς και φίλους.

Στη συνέχεια έκανε την παρουσία του το νεοδημιουργηθέν τμήμα Cheerleading, που υπό την επίβλεψη των γυμναστριών Ιωάννας Μπαρμπάκου και Μαρίας Τσαπατσάρη, προσέφερε ένα πολύ ευχάριστο πρόγραμμα.

Τη σκυτάλη των εκδηλώσεων πήραν οι Ακαδημίες του βόλεϊ με τη διεξαγωγή φιλικών αγώνων mini volley. Στους αγώνες πήραν μέρος ομάδες από τους Α.Ο. Θρακομακεδόνων, Γ.Σ. Κηφισιάς «Ο Ηρακλής» και ΑΕΚ, τους οποίους ο Σύλλογος ευχαριστεί για τη συμμετοχή τους.

Από τη γιορτή δεν θα μπορούσαν να λείψουν τα αγωνιστικά τμήματα του βόλεϊ. Έτσι διοργανώθηκαν φιλικοί αγώνες μεταξύ Παγκορασίδων 2 – Παγκορασίδων 1, ΑΟΝΝΝΕ ΑΜΑΖΟΝΕΣ – ΑΟ Ν. ΣΜΥΡΝΗΣ «Ο Μίλων» (Παγκορασίδες-1) και ΑΟΝΝΝΕ ΑΜΑΖΟΝΕΣ – ΑΣΠ ΙΩΝΕΣ (Κορασίδες).

Οι αγώνες ήταν μια καλή ευκαιρία για τις αθλήτριες να ξεδώσουν λίγο από την πίεση των εξετάσεων και να προσφέρουν όμορφο θέαμα στους παρευρισκομένους.

Στο τέλος του αγώνα των Κορασίδων, οι αθλήτριες προσέφεραν μια ανθοδέσμη στην προπονήτρια Σύλβια Ιβάνοβα, ευχαριστώντας την για την προσφορά της στον Σύλλογο τα τελευταία δύο χρόνια.

Μεταξύ των φιλικών αγώνων των Παγκ-1 και των Κορασίδων, βραβεύθηκαν για την ανιδιοτελή προσφορά και στήριξή τους στον Σύλλογό ο ορθοπεδικός Ανδρέας Λυγερός και οι αδελφοί Παπαδόπουλοι, ιδιοκτήτες του γυμναστηρίου «HERCULES».

Τέλος, βραβεύθηκαν για την άνοδο στην Α2 εθνική κατηγορία οι αθλήτριες της Γυναικείας ομάδας, καθώς και οι προπονητές τους Σπ. Νικολάκης και Ν. Σπανός.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet