Δήμος Κηφισιάς: Το κέντρο της πόλης «κλείνει» για τα Ι.Χ. και «ανοίγει»για όλα τα εναλλακτικά μέσα ήπιας μετακίνησης την Κυριακή 19/9
Κηφισιά

Δήμος Κηφισιάς: Το κέντρο της πόλης «κλείνει» για τα Ι.Χ. και «ανοίγει»για όλα τα εναλλακτικά μέσα ήπιας μετακίνησης την Κυριακή 19/9

Εναλλακτικούς τρόπους μεταφοράς παρουσιάζει ο Δήμος Κηφισιάς στο περίπτερό του στο κέντρο της πόλης (Λεβίδου και Κολοκοτρώνη) από σήμερα, Παρασκευή 17 έως τη Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας και του ευρωπαϊκού προγράμματος «SPARCs» στο οποίο συμμετέχει ο Δήμος.

Στο περίπτερο του Δήμου οι πολίτες μπορούν να ενημερωθούν για τη βιώσιμη κινητικότητα, την «έξυπνη πόλη, την «πράσινη» ενέργεια και την αειφόρο ανάπτυξη. Στον χώρο θα γίνει παρουσίαση ηλεκτρικών οχημάτων (αυτοκίνητο, ποδήλατο, πατίνι), καθώς και test drive ηλεκτρικών πατινιών.

Το πρόγραμμα της δράσης

Την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου, από τις 11 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι το κέντρο της πόλης “κλείνει” για τα Ι.Χ. και “ανοίγει” σε όλα τα εναλλακτικά μέσα ήπιας μετακίνησης.

Στις 12.30 θα πραγματοποιηθεί οργανωμένη βόλτα με ηλεκτρικά πατίνια και ποδήλατα.

Σημείο συνάντησης στις 12.00, Λεβίδου, Κηφισιά (Χάρτης: https://goo.gl/maps/RXNmQNgPnPWqS2eBA.

Οι δράσεις της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας ξεκίνησαν χθες, Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου, στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής στη Νέα Ερυθραία, με το εκπαιδευτικό πρόγραμμα ασφαλούς οδήγησης ηλεκτρικών πατινιών και ποδηλάτων για παιδιά, το οποίο πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Ασφαλούς Οδήγησης «Πάνος Μυλωνάς».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet