Δράση ενημέρωσης για την ανταποδοτική ανακύκλωση στον Δήμο Κηφισιάς
Κοινωνία

Δράση ενημέρωσης για την ανταποδοτική ανακύκλωση στον Δήμο Κηφισιάς

Το Σάββατο 21 Μαΐου 2022 πραγματοποιήθηκε η δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την ανακύκλωση «The Green City», η οποία διοργανώθηκε από τον Δήμο Κηφισιάς, την Περιφέρεια Αττικής και τον ΕΔΣΝΑ, στο εμπορικό κέντρο SHOPPING LAND.

Σύμφωνα με τη δημοτική αρχή, οι πολίτες είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για το πρόγραμμα επιβράβευσης ανακύκλωσης «The Green City» και να συνομιλήσουν για «πράσινες δράσεις» με τον δήμαρχο Κηφισιάς Γιώργο Θωμάκο, την αντιπεριφερειάρχη Βόρειου Τομέα Αθηνών Λουκία Κεφαλογιάννη, τον αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας Γιάννη Κεχρή και τον αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος Γιώργο Σκορδίλη.

O Δήμος Κηφισιάς συμμετέχει στο πρόγραμμα «The Green City», το οποίο προσφέρει τη δυνατότητα «να ανακυκλώσεις και να κερδίσεις», συλλέγοντας πόντους και προσφέροντας εκπτώσεις σε διάφορες επιχειρήσεις. Οι πολίτες που έλαβαν μέρος στη δράση του Σαββάτου εναπόθεσαν υλικά στους αντίστοιχους κάδους όπως: Χαρτί / χαρτόνι, πλαστικά, μεταλλικά αντικείμενα, αλουμίνιο, γυαλί, βρώσιμα έλαια και λίπη, ρούχα – υφάσματα, ηλεκτρονικό & ηλεκτρικό εξοπλισμός.

Ο Δήμος Κηφισιάς τονίζει πως συνεχίζει την ενημέρωση των πολιτών για το πρόγραμμα ανταποδοτικής ανακύκλωσης «THE GREEN CITY», προτρέποντας τους πολίτες να ανακυκλώνουν, να συμμετέχουν και φυσικά να επιβραβεύονται.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet