ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ: «Δήθεν τα εγκαίνια του πάρκινγκ Πλατάνου»
Ποιότητα Ζωής

ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ: «Δήθεν τα εγκαίνια του πάρκινγκ Πλατάνου»

Ως «δήθεν» χαρακτηρίζει τα εγκαίνια του υπόγειου χώρου στάθμευσης στην πλατεία Πλατάνου Κηφισιάς (βλέπε δημοσίευμα «Κόβεται η κορδέλα» στο πάρκινγκ Πλατάνου) ο δημοτικός συνδυασμός ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ – ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας, Εκάλης, με επικεφαλής τον νέο δήμαρχο Γιώργο Θωμάκο, με ανακοίνωση στην οποία επισημαίνει ότι κατόπιν επικοινωνίας με την κατασκευάστρια εταιρεία και επίσκεψη στον χώρο ενημερώθηκε ότι ο σταθμός δεν είναι έτοιμος να δεχθεί αυτοκίνητα.

Για τους ανωτέρω λόγους, δηλώνει ότι η νέα διοίκηση και τα μέλη του συνδυασμού δεν πρόκειται να παρευρεθούν στα εγκαίνια.

Ακολουθεί η ανακοίνωση.

Σχετικά με τα δήθεν εγκαίνια του υπόγειου χώρου στάθμευσης στην πλατεία Πλατάνου Κηφισιάς ανακοινώνουμε τα εξής:

Ο Σταθμός δεν είναι σε θέση να δεχθεί αυτοκίνητα όπως επανειλημμένως μας ενημέρωσε η κατασκευάστρια –με αυτοχρηματοδότηση- εταιρεία ΓΕΚ-ΤΕΡΝΑ, γεγονός το οποίο διαπιστώσαμε και οι ίδιοι με επίσκεψή μας. Συνεπώς, δεν πρόκειται για λειτουργικά εγκαίνια.

Η εταιρεία μάλιστα μας δήλωσε ότι σκοπεύει να διοργανώσει ειδική εκδήλωση, όταν ο Σταθμός είναι έτοιμος να δεχθεί οχήματα.

Τα δήθεν εγκαίνια την προτελευταία εργάσιμη ημέρα της θητείας της απερχόμενης διοίκησης, γίνονται με πίεση δική της και για τη δημιουργία εντυπώσεων. Για τους λόγους αυτούς η νέα διοίκηση και ο συνδυασμός μας δεν θα παραβρεθούν στην εκδήλωση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet