Ν. Χιωτάκης: “Το πάρκινγκ παραδίδεται έτοιμο στους πολίτες”
Ποιότητα Ζωής

Ν. Χιωτάκης: “Το πάρκινγκ παραδίδεται έτοιμο στους πολίτες”

Άμεση ήταν η αντίδραση του γραφείου Τύπου του απερχόμενου δημάρχου Κηφισιάς Νίκου Χιωτάκη στην ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ-ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ του κ. Γιώργου Θωμάκου, με την οποία αμφισβητείται η ετοιμότητα λειτουργίας του υπόγειο χώρου στάθμευσης στην πλατεία Πλατάνου (ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ: «Δήθεν τα εγκαίνια του πάρκινγκ Πλατάνου»). Η δημοτική αρχή υποστηρίζει, στην ανακοίνωσή της, ότι “το έργο πάρκο και  parking παραδίδεται αποπερατωμένο αύριο, 28 Αυγούστου 2014”, ενώ αναφερόμενη στη νέα διοίκηση αναφέρει ειρωνικά: “Γιορτές και πάρτυ φυσικά μπορούν να ξαναγίνουν όταν τα παραγγείλει η νέα δημοτική αρχή στην κατασκευάστρια εταιρεία, για να… εντυπωσιάσει”.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση:

Σχετικά με την ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του νεοεκλεγέντος Δημάρχου Κηφισιάς κ. Γ. Θωμάκου και την απόφασή του για την αποχή τους από τα εγκαίνια του Δημοτικού Parking «Πλάτανος», τους ενημερώνουμε τα εξής:

Η συμβατική υποχρέωση κατασκευής του parking ήταν η 31η Ιουλίου 2014, μετά την πολύμηνη διακοπή των εργασιών από την Αρχαιολογική Υπηρεσία.

Το έργο πάρκο και  parking παραδίδεται αποπερατωμένο αύριο, 28 Αυγούστου 2014.

Η εκδήλωση είναι ανοικτή για τους πολίτες, οι οποίοι μπορούν να έλθουν με το αυτοκίνητό τους και να σταθμεύσουν εντός του υπόγειου χώρου στάθμευσης στη πλατεία Πλατάνου και Αδριανού, για να τον γνωρίσουν.

Γιορτές και πάρτυ φυσικά μπορούν να ξαναγίνουν όταν τα παραγγείλει η νέα δημοτική αρχή στην κατασκευάστρια εταιρεία για να «εντυπωσιάσει».

Το έργο όμως αποφασίστηκε, εντάχθηκε στον Αναπτυξιακό νόμο, δημοπρατήθηκε, χρηματοδοτήθηκε, κατασκευάστηκε και εγκαινιάζεται στην ώρα του από αυτούς που εργάστηκαν σκληρά για τη δημιουργία του μεγαλύτερου Αναπτυξιακού έργου του Δήμου Κηφισιάς, τα τελευταία 20 χρόνια. Του πιο σύγχρονου parking στη Ελλάδα και του νέου πάρκου στη διάθεση των δημοτών μας Πλατεία Πλατάνου και Αδριανού.

Ευχόμαστε στον νέο Δήμαρχο και τη νέα Δημοτική αρχή να εγκαινιάσει στη θητεία της ανάλογα έργα και εμείς θα είμαστε παρόντες.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet