Ολοκληρώθηκε η ανάπλαση της πλατείας Μνημείου Πεσόντων Αγωνιστών
Ποιότητα Ζωής

Ολοκληρώθηκε η ανάπλαση της πλατείας Μνημείου Πεσόντων Αγωνιστών

Ολοκληρώθηκε η ανάπλαση της πλατείας επί των οδών Κοράη, Λ. Ακρίτα και Φλέμινγκ, στη Νέα Ερυθραία και η ανάδειξη του Μνημείου Πεσόντων Αγωνιστών.

Πρόκειται, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου Κηφισιάς, για «ένα έργο μικρής κλίμακας που όμως είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τους πολίτες, καθώς με τη μεταφορά του Μνημείου Πεσόντων, ο χώρος άνοιξε και μπορεί να χρησιμοποιηθεί με άνεση και ασφάλεια για την κατάθεση στεφάνων στις Εθνικές Επετείους».

Επίσης, επαναλειτούργησε, μετά από «χρόνια εγκατάλειψης» όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, το συντριβάνι, έγινε ανάπλαση του περιβάλλοντος χώρου, ενισχύθηκε ο ηλεκτροφωτισμός και το υπάρχον πράσινο ενώ τοποθετήθηκαν περιμετρικά κιγκλιδώματα για την οριοθέτηση της πλατείας.

Ο Δήμος Κηφισιάς προχώρησε, επίσης, στη διαγράμμιση των υφιστάμενων διαβάσεων των πεζών στη Λεωφόρο Ελ. Βενιζέλου, στο ύψος της πλατείας προκειμένου να είναι ορατές στα διερχόμενα αυτοκίνητα καθώς ακριβώς απέναντι βρίσκονται σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Η ανάπλαση της πλατείας πραγματοποιήθηκε από τις Υπηρεσίες του Δήμου Κηφισιάς και ο Δήμος ευχαριστεί όλους όσοι εργάστηκαν για να επιτευχθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα το έργο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet