Σε αντιπλημμυρικά έργα στην Κηφισιά ο Γ. Σγουρός
Ποιότητα Ζωής

Σε αντιπλημμυρικά έργα στην Κηφισιά ο Γ. Σγουρός

Τρία σημαντικά έργα που υλοποιούνται στους Δήμους Κηφισιάς, Περιστερίου και Αγίων Αναργύρων–Καματερού επισκέφθηκε την Τρίτη 1η Ιουλίου ο περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός μαζί με τους δημάρχους των ανωτέρω Δήμων.

Γ. Σγουρός και Ν. Χιωτάκης στα αντιπλημμυρικά έργα στην ΚηφισιάΣυγκεκριμένα για τον Δήμο Κηφισιάς το έργο αφορά στην κατασκευή αντιπλημμυρικού έργου στην Κηφισιά, το οποίο θα δώσει οριστική λύση στα έντονα πλημμυρικά φαινόμενα που είχαν παρατηρηθεί στην περιοχή κατά το παρελθόν. Το έργο περιλαμβάνει 6,5 χιλιόμετρα εσωτερικού δικτύου αγωγών και 9,2 χιλιόμετρα εξωτερικού δικτύου.

Το έργο, το οποίο αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Νοέμβριο του 2014, καλύπτεται αποκλειστικά από πόρους του ΕΣΠΑ και έχει συνολικό προϋπολογισμό 25,2 εκατομμύρια ευρώ. 

Ο δήμαρχος Κηφισιάς Νίκος Χιωτάκης κατά την επίσκεψη στο αντιπλημμυρικό έργο της περιοχής επεσήμανε: «Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο υποδομής για τον Δήμο μας που θα ενισχύσει σημαντικά την αντιπλημμυρική θωράκιση της περιοχής. Συνεπείς στις δεσμεύσεις μας συνεχίζουμε το έργο μας προς όφελος των δημοτών μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet