Σε διαβούλευση το Τοπικό Σχέδιο Διαχείρισης Αποβλήτων Δήμου Κηφισιάς
Ποιότητα Ζωής

Σε διαβούλευση το Τοπικό Σχέδιο Διαχείρισης Αποβλήτων Δήμου Κηφισιάς

Ο Δήμος Κηφισιάς σε συνεργασία με το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο καταρτίζει το Τοπικό Σχέδιο Διαχείρισης Αποβλήτων.

Το Τοπικό Σχέδιο Διαχείρισης Αποβλήτων, το οποίο, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Δήμου, αποτελεί μείζον θέμα για την προστασία της δημόσιας υγείας και του περιβάλλοντος, καθώς και της ορθολογικής διαχείρισης πόρων και αφορά όλους τους δημότες, εκπονήθηκε σύμφωνα με τον Οδηγό Σύνταξης και Κατάρτισης Τοπικών Σχεδίων Δράσης Διαχείρισης Αποβλήτων, που συντάχθηκε από τον Ειδικό Διαβαθμιδικό Σύνδεσμο Νομού Αττικής (ΕΔΣΝΑ) και το Εθνικό Σχέδιο Δράσης για την Διαχείριση Αποβλήτων. Η διαδικασία κυρώθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Κηφισιάς με την αρ. 200/2015 Απόφαση του, ενώ η εκπόνηση του παρακολουθήθηκε, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, στενά από την Ομάδα Εργασίας και την Επιτροπή Παρακολούθησης του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο Δήμος επιθυμεί τη συμβολή όλων στο έργο κατάρτισης του Τοπικού Σχεδίου και για τον λόγο αυτό θέτει σε δημόσια διαβούλευση το υπό κατάρτιση ΤΣΔΑ με σκοπό τη συλλογή προτάσεων, διορθώσεων και τροποποιήσεων.

Το τελικό Σχέδιο θα εισαχθεί για συζήτηση και έγκριση στο Δημοτικό Συμβούλιο, την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016, αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία ενσωμάτωσης όλων των προτάσεων των ενδιαφερομένων.

Οι πολίτες μπορούν να αποστέλλουν τις παρατηρήσεις τους από την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016 έως την Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected].

Δείτε το κείμενο του Τοπικού Σχεδίου Διαχείρισης Απορριμμάτων του Δήμου Κηφισιάς.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet