Αναστολή χορήγησης αδειών κινητής τηλεφωνίας εισηγείται το Κ.Σ. Ν. Ερυθραίας
Ποιότητα Ζωής

Αναστολή χορήγησης αδειών κινητής τηλεφωνίας εισηγείται το Κ.Σ. Ν. Ερυθραίας

Την τετράμηνη αναστολή χορήγησης έκδοσης αδειών εγκατάστασης σταθμών βάσης κινητής τηλεφωνίας και συναφών εγκαταστάσεων εισηγείται το Κοινοτικό Συμβούλιο Νέας Ερυθραίας, καθώς διεπιστημονική επιτροπή επεξεργάζεται το θέμα των κεραιών κινητής τηλεφωνίας στην πόλη.

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση του Δήμου Κηφισιάς:

Η Δημοτική Ενότητα Νέας Ερυθραίας, στοχεύοντας στη διασφάλιση της δημόσιας υγείας των κατοίκων, έχει προβεί στη σύσταση διεπιστημονικής επιτροπής ανάλυσης και αξιολόγησης της υφιστάμενης κατάστασης με σκοπό τη σύνταξη πρότασης για τον καθορισμό του απαιτούμενου αριθμού και την ορθολογική χωροταξική κατανομή των κεραιών κινητής τηλεφωνίας στα διοικητικά όρια της Δημοτικής Ενότητας Νέας Ερυθραίας.

Το Κοινοτικό Συμβούλιο Νέας Ερυθραίας με απόφασή του κατά τη συνεδρίασή του τη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016 εισηγείται την κατάθεση πρότασης στην αρμόδια Υπηρεσία Έκδοσης Αδειών, για 4μηνη αναστολή χορήγησης έκδοσης αδειών εγκατάστασης Σταθμών Βάσης κινητής τηλεφωνίας και συναφών εγκαταστάσεων, έως ότου εκδοθεί το πόρισμα της υπό σύσταση διεπιστημονικής επιτροπής. Επίσης, εισηγείται την αναστολή τοποθέτησης κεραιών οι οποίες έχουν αδειοδοτηθεί, αλλά δεν έχουν τοποθετηθεί ακόμα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet