Ατύχημα με συρμό του ΗΣΑΠ στην Κηφισιά – Υπάρχουν τραυματίες
Eurokinissi.gr
Κοινωνία

Ατύχημα με συρμό του ΗΣΑΠ στην Κηφισιά – Υπάρχουν τραυματίες

Σοβαρό ατύχημα στο τέρμα του ΗΣΑΠ, στην Κηφισιά σημειώθηκε την Τρίτη (7/7) το μεσημέρι. Συρμός του Ηλεκτρικού, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, προσέκρουσε σε τοιχίο της αποβάθρας στον σταθμό της Κηφισιάς με αποτέλεσμα να υπάρξουν τραυματισμοί. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το τρένο δεν φρέναρε όσο έφτανε στον τερματισμό, με αποτέλεσμα να προσκρούσει πάνω σε τοιχίο. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες υπάρχουν οκτώ τραυματίες, οι οποίοι βρίσκονταν πάνω στην πλατφόρμα, περιμένοντας να φτάσει το τρένο.

Στο σημείο έχει σπεύσει μεγάλη αστυνομική δύναμη, καθώς και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και πυροσβεστικά οχήματα.

Νεότερη ενημέρωση (13.47)

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες υπάρχουν 10 τραυματίες, οι οποίοι βρίσκονταν πάνω στην πλατφόρμα, περιμένοντας να φτάσει το τρένο. Ευτυχώς και οι 10 φαίνεται πως είναι ελαφρά τραυματισμένοι.

Οι πέντε έχουν μεταφερθεί στον Ευαγγελισμό και οι υπόλοιποι πέντε στον Ερυθρό Σταυρό. 

Η ΣΤΑΣΥ για το συμβάν

Οι «Σταθερές Συγκοινωνίες Α.Ε.» αναφέρουν ότι «στις 12.15 ο συρμός, λόγω της ολισθηρότητας εξαιτίας της βροχής, προσέκρουσε με μειωμένη ταχύτητα στον προσκρουστήρα στο τέλος της γραμμής στον σταθμό της Κηφισιάς, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφρά 9 επιβάτες. Η κυκλοφορία στη γραμμή 1 διεξάγεται κανονικά. Δεν πρόκειται για εκτροχιασμό». Θα ακολουθήσει και σχετική ανακοίνωση.

Πηγή: ethnos.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet